BGRegistar.com

Дана Биси ООД

Информация

 Дана Биси ООД

 

Дана Биси ООД  е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1991 г. със седалище град София.  

 

Разполага със складова база от 4000 кв.м., от които 1500 кв.м. покрита площ, два магазина в София, магазини в Пловдив, Велинград, Варна и с дистрибуторска мрежа в страната.

 

Компанията притежава собствена модерна лаборатория, в която се приготвят пигментни лакове по RAL и NCS системи, както и байцове на органична и водна основа по каталог и мостри на клиенти.

 

Дана Биси ООД е официален вносител и дистрибутор на SIRCA, Durante & Vivan и Borma Wachs - Италия.

 

SIRCA - една от водещите фирми в Италия, производител на лакове за дърво. Създадена през 1973 г., една от четирите най-големи фирми в Италия за производство но лакове за дърво, с дъщерни фирми в Испания, Румъния, Гърция и Португалия.

 

Durante&Vivan e създадена през 60-те години, за да отговори на търсенето на висококачествени продукти за слепване в мебелната индустрия. Компанията разполага с пълната гама от лепила, една от първите три фирми, сертифицирани в Италия.

 

Borma Wachs е компания, специализирана в производство на продукти за поправка, реставрация и поддръжка на дървени и синтетични повърхности. Предлага разнообразна гама от китове, вакси, лакове за поправка, масла за мебели и паркет, флумастери.

 

Дана Биси ООД се е наложила и утвърдила през годините с предлагане на изделия, отличаващи се с високо качество, сигурност и надеждност.

 

 

Контакти

Дана Биси ООД

София, кв. Васил Левски-В, бл. 17, вх. Г
029467598
029467951