BGRegistar.com

Гърчев Инженеринг ЕООД

Информация

Информация

 

Гърчев Инженеринг ЕООД е българска компания, учредена през 2011 г. със седалище град Плевен, ул. Асен Златаров 42.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана, една от водещите фирми специализирана в областта на строителството.


Занимава се с инвестиционно проектиране, строителство на сгради и строително предприемачество. Проектиране и изпълнение на интериорен дизайн за жилища и офиси.

 

Обхватът на дейност включва: архитектура и дизайн, строителство на сгради, саниране и изолации, сухо строителство, боядисване и декорация, ремонтни работи, електро и ВиК услуги.


Коректен партньор при реализацията на всеки един проект, гарантиращ съдействие по време на целия процес от фаза проучване и проектиране до окончателна реализация и пускане в експлоатация на обекта.


Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнени.


Гърчев Инженеринг ЕООД е главен изпълнител и подизпълнител на мащабни строителни обекти и проекти с национална и регионална икономическа значимост. Член на Камарата на Строителите в България.


Строителната компания е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Построила множество жилищни и офис сгради, магазини, къщи, хотели и други, като инвеститор, подизпълнител и изпълнител.


Разполага с необходимата лека и тежка строителна техника и механизация, с екип от високо квалифицирани инженери, технически специалисти, експерти и строителни работници притежаващи нужния опит в проектирането, инженеринга и строителството.


Гърчев Инженеринг ЕООД е фирма наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Компанията се представлява от г-н Тошо Гърчев в качеството на Управител.

 

Контакти

ГЪРЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Плевен, ул. Асен Златаров 42
0887307051, 0889966155