BGRegistar.com

ГРУП СЕБ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

ГРУП СЕБ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Груп Себ България ЕООД е със седалище град София.

 

Дружеството представлява на българския пазар френска компания Groupe SEB, която през последните петдесет години се разраства и заема лидерска позиция в сегмента на малките домакински електроуреди.

 

Groupe SEB печели своя феноменален успех, предлагайки тенджерите под налягане Super Cocotte. Днес компанията продава своите продукти в повече от сто и двадесет страни по света, като 78 % от нейните продажби се осъществяват извън пределите на Франция. Всяка секунда шест продукта на Groupe SEB биват продадени по света.

 

Groupe SEB се ангажира с идеята за еко - дизайн и интегрира екологичните изисквания в проектирането и производството на всички свои нови продукти.

 

Груп Себ България ЕООД е представител за България на  престижните марки Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups, които нямат аналог в сектора, както на регионално, така и на международно равнище. 

 

Вече повече от осемнадесет години марката Tefal присъства и на Българския пазар, утвърждавайки позицията си на световен лидер при съдовете с незалепващо покритие и малките домакински електроуреди.

 

Груп Себ България ЕООД е представител за България на домакинските електроуреди на френската компания Groupe SEB и домакински съдове с марка Tefal. Продуктовата гама покрива всички видове малки домакински уреди.

Контакти

ГРУП СЕБ БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, бул. България № 81 В
029589902