BGRegistar.com

ГРОЛМАН ЕООД

Информация

Гролман ЕООД

Фирма Гролман ЕООД е част от Grolman Group. Дейността на фирмата е специализирана в химическата промишленост. Дружеството се занимава с дистрибуция на химически продукти, приложими в редица сфери на промишлеността.

 


Компанията разполага с редица офиси и представителства в цяла Европа. Филиалът на фирмата в град София се намира на ул. "Солунска" 35. Гролман ЕООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти: технически обучен екип по продажби, екип за обслужване на клиенти и разполага със собствена складова база.

 


Гролман ЕООД предлага специализирани химически продукти, приложими в: декоративни бои, повърхностни покрития, строителство, лепила и уплътнения, каучук, пластмаси, фармация, козметика и хартиена промишленост.


Фирмата разполага с необходимото ноу-хау за успешен бизнес в своя бранш.
Професионалната подготовка на служителите във фирмата ги прави компетентни в предоставянето на консултации и помощ при избора на продукт:


- Декоративни бои


- Индустриални бои и покрития (обща промишленост, антикорозионни бои, лакове за дърво и др.


- Пигменти и пълнители


- Покрития със специален ефект


- Избор на пигмент и съгласуване на цветове


- Технологично оптимизиране и съкращаване на разходите

 

 

 

Ключът към успеха е отдадеността и ангажимента за изграждане на ефективно, фокусирано върху клиента обслужване, в което нуждите на клиентите са движещи за бизнеса на компанията.

 

 

Контакти

ГРОЛМАН ЕООД

София, ул. Солунска 35
029897645
029816149