BGRegistar.com

Български Регистри ООД

Информация

Информация

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

 .................. е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания специализирана в областта на полиграфията.


Дейността обхваща пълната гама от първоначалния замисъл до крайната реализация на различни видове печатни произведения, опаковки, етикети и фирмени материали.


Наложила и утвърдила се, посредством високо качество и достъпни цени на предлаганите услуги.


................... е с дългогодишен опит в областта на полиграфията и печата. Занимава се с печат на опаковки, книги, каталози, плакати, брошури, дипляни, флаери, списания, календари и други печатни изделия.


Дейността и включва предпечат, печат, довършителна и книговезка обработка.


Печатната база разполага с модерни специализирани машини и екип от професионалисти, което гарантира бързо и качествено печатно обслужване с напълно завършен производствен цикъл.


Използваните качествени консумативи, позволяват печат върху всички видове повърхности и материи.


В сферата на офсетовия печат, ....................... предлага отпечатване на широка гама рекламни артикули: брошури, дипляни, каталози, етикети, формуляри и други. Печат върху всичките видове материали: хартии, картони с различен грамаж, самозалепващи хартии и фолиа.


Служителите на ..................... спомагат за развитието на цялостния поцес на работа - проектиране, дизайн и печат на широка гама продукти в завършен цикъл на производство.


Индивидуалният подход към всеки клиент и гъвкавите финансови параметри, наложиха Графопринт, като търсен и предпочитан партньор.

 

..................... е утвърдил се лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти. Отворени за ново сътрудничество, в което да вложат придобития опит, грижа и компетентност.


Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Компанията се представлява от г-н ................ в качеството на Управител.

 

Контакти

Графопринт ООД