BGRegistar.com

ГЛ Дизайн ЕООД

Информация

ГЛ Дизайн ЕООД

ГВ Дизайн ООД - фабрика за работно облекло

ГЛ Дизайн ЕООД е фирма, създадена през 1995 година в град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализизирана в производството на функционално и стилно работно облекло.

 

ГЛ Дизайн се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Производството на дружеството е фокусирано върху комфорта, практичността и дизайна на изделията. Фирмата реализира широка гама модели, с различно предназначение. Моделите се предлагат в разнообразни цветове.

 

Компанията разполага с две фабрики на територията на страната. Фирмата предоставя възможност на клиента да създаде собствени цветови комбинации.

 

ГЛ Дизайн се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки продукти отговарящи на новите изисквания на пазара.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш, придържайки се към максимата: „УДОБСТВО, КРАСОТА, УНИКАЛНОСТ!“

 

 

Услуги

 

Артикули, произвеждани и предлагани от ГЛ Дизайн:

 

- Работно облекло: Полугащеризон, Работен панталон, Работно яке, Цял гащеризон;

 
- Работни ризи;

 
- Работни туники;

 
- Готварски туники;

 
- Други продукти;

 
- Аксесоари.

 

За повече информация моля потърсете ни на посочените координати.

 

ГВ Дизайн ООД - работно облекло

 

Контакти

ГЛ Дизайн ЕООД

София, ул. Бойчо Бойчев № 93А
029579020
0897851939
029579021