BGRegistar.com

ГЕРИ ДЪ СМОУК ЕООД

Информация

ГЕРИ ДЪ СМОУК ЕООД

Гери дъ смоук ЕООД е създадена през 1991 година със седлаище град София.

 

Занимава се с конструиране и рентал на сценично ефектно осветление, светлинни и лазерни ефекти, пиротехника и специални ефекти за нуждите на кино и телевизионни продукции, театри, концерти и спектакли.

 

Задоволяването на творческите потребности на режисьори и изпълнители за филми, пиеси, концерти, клипове, реклами, забавни програми и дори илюзионни спектакли са сблъсквали идеите с техническите възможности в което се крие голямото предизвикателство и тръпката от успеха.

 

Гери дъ смоук ЕООД разполага с надеждна, професионална техника, включваща голямо собствено ефектно осветление, уникални светлинни и лазерни ефекти, разрешителни за правоспособност, съхранение и употреба на пиротехнически материали и изделия -комбинирани с перфектно техническо оборудване, както и с най - големите за България възможности за специални ефекти - базирани на класически и иновационни технологии. А това в комбинация с натрупаният богат опит, отличният екип и изграденото име е важен фактор за успеха на всяко шоу събитие.

 

Фирмата разполага с надеждна, професионална техника и иновационни технологии.


Дългогодишеният опит е показал, че за да мине една заря перфектно и безопасно, са нужни опит, знания и най - вече съобразност със Закона за употреба на взривни вещества.

 

Гери дъ смоук ЕООД предлага голямо разнообразие от продукти, от най - малките любителски артикули до професионални фойерверки, светлинни ефекти, пиро и специални ефекти, за вашето тържество, концерт, клип или реклама.

 

Всички продукти са придружени от сертификати за качество и произход, издадени от техните производители - водещи компании в производството на пиротехника.

 

Фирмата притежава всички необходими лицензи за употреба, съхранение, търговия и транспорт на фойерверки.

 

Ако се обърнете към Гери дъ смоук ЕООД, за да организира фойерверк - шоу за вашето парти, ще видите зрелище, извън всяко въображение. Всичко това, фирмата можем да го направи, благодарение на дългогодишния опит и партньорство с водещите пиротехнически фирми на територията на страната.

 

Контакти

ГЕРИ ДЪ СМОУК ЕООД

София, бул. Братя Бъкстон 40, Бизнес център Развитие
028555239
0888555239
028555239