BGRegistar.com

ГЕПАРД

Информация

ГЕПАРД

 

ГЕПАРД е специализирана фирма в производство на облекла за лов, работно облекло, спално бельо, покривки и търговия с платове.

 

При нас ще намерите всичко, което ви е необходимо за осигуряване на безопасността и комфорта на вашия персонал по време на работа.

Ние ще създадем вашия уникален фирмен стил с работно облекла и униформи, които ще проектираме специално за вас.

 

Продуктите ни отговарят на приетите стандарти за качество и безопасност по време на работа.

 

Предлага следните услуги:

 

  • Облекло за лов и риболов: Камуфлажен плат,различни разцветки водоотблъскващ-лятно и зимно със свалящи се подплати,на склад и по поръчка.
  • Работно облекло на склад и по поръчка: Памучни и смесени платове с различен грамаж/дебелина/ и голям избор от цветове. За всички сезони и възрасти.
  • Лични предпазни средства от водещи световно известни фирми и сертифицирани по нашите стандарти: Обувки и ботуши,ръкавици,каски,предпазители на слуха,очила и щитове,дихателна защита,височинна защита,пътна сигнализация,аксесоари.
  • Спално бельо, хотелско обзавеждане: Изработва се от висококачествени памучни платове и сатени,огромно разнообразие на цветове и щампи.На склад от най-предпочитаните размери,както и по поръчка на клиента.
  • Покривки за маса и легло и др. Богата гама материи,цветове и модели,включително и по поръчка.


Предлаганото от нас високо качество на изделията както и коректното ни отношение към нашите клиенти ни превърнаха в желан партньор както за големи компании така и за фирми от средния и малкия бизнес.

 

Гордеем се, че наши клиенти са едни от най-големите компании в областта на транспортта, строителството, хранително-вкусовата, химическата и фармацефтичната промишленост.

 

В своята работа се стремим да съчетаем добро качество с достъпни цени.

 

Контакти

ГЕПАРД

Силистра, ул. Цар Шишман № 23
0888927444, 086822288