BGRegistar.com

Геокад - 93 ЕООД

агенция за изработване на топографски планове , високоточно 3d лазерно сканиране на сгради, високоточно 3d лазерно сканиране на съоръжения, водеща геодезическа фирма софия , геодезия, геокад 93 еоод , геокад 93 еоод софия, извършване на аеротриангулация софия , изработване на 3d модел на сгради, изработване на кадастрални карти софия, изработване на проекти за вертикално планиране, кадастър, квалифицирани инженери геодезисти , предпочитана геодезическа фирма софия, препоръчана геодезическа фирма софия, препоръчана фирма за сканиране на аероснимки, проектиране, създаване на кадастрални карти софия, фирма за геодезически услуги в софия, фирма за изработване на нивелетни проекти, фирма за изработване на ортофото планове, фирма за локализиране на подземни проводи , фирма за трасиране на имотни граници софия , фирма за трасиране на сгради софия , фирма по геодезия и кадастър софия, фотограметрия

Информация

Геокад - 93 ЕООД

 

Геокад - 93 ЕООД е учредена през 1993 година със седалище град София, ул. Отец Паисий № 96, вх. 1, ет. 1, офис 1.

 

Основател и управител на фирмата е инж. Златан Златанов.

 

Първоначално фирмата се занимава основно с възстановяване на земи на собствениците, като до 1995 година са изработени планове за земеразделяне в шест села в област Търговище.

 

След 1995 година Геокад - 93 ЕООД започва да работи основно с архитектурни бюра и строителни фирми, като извършва заснемане на парцели с цел проектиране, проекти за вертикално планиране, трасиране на парцели и сгради. От 2004 г. до днес фирмата е изработила над 29 000 подобни обекта.

 

По договори със Столична община фирмата е изработила и продължава да изработва нивелетни проекти на голям брой регулационни планове на територията на столицата.

 

Геокад - 93 ЕООД се налага и утвърждава, като една от водещите геодезически фирми в град София.

 

През 2001 година с влизане в сила на Закон за кадастъра и имотния регистър, Геокад - 93 ЕООД започва да създава кадастрални карти и регистри.

 

През 2004 година към фирмата е създаден фотограметричен отдел, оборудван с три фотограметрични станции, базирани на системата PHOTOМOD, както и с фотограметричен скенер Delta Scan 470.

 

От 2010 година във фирма Геокад - 93 ЕООД работи отдел за Лазерно сканиране, оборудван с най - новия модел лазерен скенер на фирмата Leica - Scanstation P20 и софтуер за обработка на получените данни Leica Cyclone 8.0.

 

Отделът разполага с малък ръчен скенер Artec EVA 3D и обработващ софтуер Artec Studio 9.0.

 

Фирмата разполага с екип от четиридесет квалифицирани инженери геодезисти и двадесет технически сътрудници, които изработват проекти с най - високо качество.

 

 

Работно време с клиенти: 

От понеделник до петък - от 10.00 до 12.00ч. и от 13.00 до 18.00ч.

Контакти

Геокад - 93 ЕООД

София, ул. Отец Паисий 96, вх. 1, ет. 1, офис 1
028131954, 029313017