BGRegistar.com

ГАЛИНА ДИМИТЪР 2

Информация

ГАЛИНА ДИМИТЪР 2


Фирма „Галина Димитър2” ЕООД произвежда от 1999 г. хладилни витрини за хранителни стоки, месо, колбаси и млечни произведения.
В последствие - сладкарски витрини, топли витрини за ядки, топли витрини за ястия, стелажи за хранителни и промишлени стоки, както и за пакетирани ядки, щанд маси, промоционални кошове . Още в началото имахме Промишлен образец на хладилната витрина. Работим с комперсори Данфус, Кубигейл – Испания, Аспера-Ембрако- Италия. Стъклата на витрините са закалени извити.
 
Досега сме оборудвали много магазини за хранителни стоки, магазини за месо и колбаси, супермаркети, магазини за промишлени стоки. Произвели сме по индивидуални проекти стелажи от тел за пакетирани ядки, подправки, снаксове, ароматизатори, козметика и др.
Произвели сме топли витрини за ядки за „Кронос Дистрибюшън” „Елит” , „Пенелопа”, „Гривас”, „Дани”,”Стар нутс”, „Бонго и Лонго”, „Корона”, „Торнадо”, „Ядки Кайрякови”, „Ядки Краси”, „Виа Агростар”, „Спетема”, и др. Изработваме рекламни стелажи по проект на клиента за паста за зъби, боя за коса, ароматизатори и др.
Нов продукт е крайстенната витрина отворен тип, топли витрини за ястия тип „Бен Мари” и щандови за полуготова и готова храна.
 
Сладкарските ни витрини са с нов дизайн и отварящи се задни врати или плъзгащи се със стъклопакет. За по-качествено изпълнение на поръчките, напрекъснато обновяваме и разширяваме машините, с които работим.

Контакти

ГАЛИНА ДИМИТЪР 2

Пловдив, ул. Кукленско шосе 17
032692963
0888759406, 0879375930