BGRegistar.com

Газтрейд - Пирдоп 2 ООД

Информация

Бензиностанция Газтрейд Пирдоп

 Бензиностанция и газостанция Газтрейд - ПирдопГазтрейд - Пирдоп 2 ООД продажба на течни горива и пропан - бутан.

 

Бензиностанция и метанстанция Газтрейд Пирдоп извършва търговия на дребно с автомобилни горива и смазочни материали.

 

Поддържа търговски отношения с водещи производители и вносители на горива в страната, което позволява оптимални условия за доставка на горивата и конкурентни цени.

 

Бензиностанция Газтрейд - Пирдоп предлага висококачествени горива, отговарящи на най - новите европейски стандарти - дизел, бензин, масла, добавки за горива и масла, антифриз, течност за чистачките и други.


С горивата предлагани в бензиностанция Газтрейд - Пирдоп, клиентите получават допълнителна мощност за двигателя на техния автомобил, както и оптимален разход на гориво.


По - високото качество на горивото силно намалява вредното въздействие на отделените вредни емисии върху околната среда и не на последно място разходите за поддръжка на МПС.


Европейските стандарти за качество на горивата предлагани в бензиностанция Газтрейд - Пирдоп напълно кореспондират и покриват тези норми.


В бензиностанцията се предлага богата гама от масла, подходящи за различни двигатели, работещи при различни условия. Продуктите отговарят на най - високите стандарти за качество.

 

Газтрейд - Пирдоп 2 ООД - стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.


Управител - Нели Герова.

 

ГП I-6 КМ 195+400 София - Бургас, м/у Пирдоп и Златица

 

Работно време

от 0:00 до 24:00 ч.

 

Контакти

Газтрейд - Пирдоп 2 ООД

Пирдоп, ГП I-6 КМ 195+400
071815587, 071815593
0888929260