BGRegistar.com

ГАЗМОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ РЗ ЕООД

газмонтажинженеринг рз еоод , изграждане на водопроводни инсталации разград, изграждане на газови инсталации разград, изграждане на газови съоръжения разград, изграждане на електрически инсталации разград, изграждане на климатични инсталации разград, изграждане на отоплителни инсталации разград, изграждане на пелетни съоръжения разград, поддръжка газови инсталации разград, продажба на водопроводни материали разград, продажба на камини разград, продажба на котли за отопление разград, продажба на отоплителни материали разград, продажба на пелети за отопление разград, проектиране на газови съоръжения разград , фирма за изграждане на климатични инсталации, фирма за проектиране на водопроводни инсталации, фирма за проектиране на газови съоръжения , фирма за проектиране на електроинсталации, фирма за проектиране на отоплителни инсталации , фирма за проектиране на парни инсталации, фирма за реконструкция на електроинсталации, фирма за реконструкция на отоплителни инсталации

Информация

 

 

Газмонтажинженеринг РЗ ЕООД е компания със седалище град Разград.

 

 

Фирмата е сред водещите извършващи строителство и монтаж, реконструкции и ремонт на енергийни, инфраструктурни, промишлени и граждански обекти. Сред дейностите, извършвани от фирмата са газо- и нефтопроводи, станции и съоръжения за тях.

 

 

Газмонтажинженеринг РЗ ЕООД развива дейността си в следните направления:

 

- Проектиране


- Изграждане


- Реконструкция


- Ремонт


- Гаранционна и извънгаранционна поддръжка

 

на Газови Съоръжения, Отоплителни Инсталации, Водопроводни Инсталации, Парни Инсталации, Електроинсталации, Вентилационни и Климатични Инсталации.

 

Фирмата извършва цялостно изграждане на отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж , сервизно обслужване и производство на метални изделия.

 

 

Газмонтажинженеринг РЗ ЕООД осигурява гаранционен срок за извършените услуги – доставки, ремонтни и монтажни дейности. След изтичането на гарнционния срок фирмата извършва извънгаранционен сервиз както и абонаментно обслужване.

 

 

Компанията разполага със собствени поризводствена и складова бази. Те са оборудвани с подходящата техника за нормалното протичане на работния процес. В склада винаги се съхранява наличност на материали, съоръжения и резервни части.

 

 

Служителите, заети в Газмонтажинженеринг РЗ ЕООД, притежават необходимата правоспособност и актуални документи за извършване на заваръчни услуги.

 

 

Газмонтажинженеринг РЗ ЕООД разполага с автопарк със собтсвени лекотоварни и сервизни автомобили.

 

 

Вложените на обектите съоръжения, материали и консумативи са придружени със Сертификати за качество и Декларации за съответствие.

 

 

Мисията на фирмата е да предложи на своите клиенти висококачествено изпълнение на услуги, съчетавайки бързина, високо ниво на организация и качество.

 

 

Контакти

ГАЗМОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ РЗ ЕООД

Разград, Западна Промишлена Зона
0886148228, 0887681258