BGRegistar.com

Габровски ООД - Услуги и Проектиране

Услуги и Проектиране

Габровски ООД работи в областта на енергийно ефективно съвременно осветление. Предоставя услуги обхващащи всички основни направления в областта на осветлението:

 

Габровски ООД Варна - осветителни тела и аксесоариИнтериорни проекти за публични сгради, хотели и ресторанти, индустриални обекти, домове.


Екстериорни проекти - фасадни решения, градска среда, паркове и градини. Ефектно осветление - архитектурно - фасадно осветление; празнични новогодишни и целогодишни светлинни украси.


Монтажна дейност - окабеляване на сгради, монтаж и настройка на захранващи и етажни ел.табла, силови и слаботокови ел. инсталации, монтаж на ел.апаратура и осветителна техника, изработка и монтаж на реклами, проектиране и монтаж на фасадно осветление, улично, парково, градинско осветление.

 

Габровски ООД Варна - осветителни тела и аксесоариПроизводство на осветителни тела и абажури Puralux - марка на фирма Габровски ООД. Предлага идеи за оригинални дизайнерски осветителни тела. Някои от сериите абажури, са авторски разработки на художници. Бутиковите осветителни тела се изработват в различни варианти в съответствие с желанието на клиента. Размерите, цветната палитра, артистичните елементи, материалите - всичко може да бъде подбрано така, че да съответства, допълни и предаде уют на помещенията.

 

Габровски ООД - комплексната реализация на осветлението в мащабни обществени и бизнес обекти.

 

Извършва цялостно обзавеждане с осветителни тела на хотели, заведения, архитектурно-дизайнерско осветление на молове и други. Произвежда осветителни тела от текстил както за българския пазар, така и за износ в Полша, Австрия, Англия и други. Продуктите от текстил са под защитената марка Puralux - www.puralux.eu.

 

 

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2015 - Certificate № 03460-2017 от ORGANIZATION FOR TECHNICAL CONFORMITY, ISO 14001:2015 - Certificate № 05147/25.09.2017 и BS OHSAS 18001:2007 - Certificate № 04133/25.09.2017. От 2010 год. Габровски ООД е член на Камарата на Българските Строители.

 

От 2010 год. Габровски ООД съвместно с италианския си партньор IDOLIGHT изработва новогодишни и празнични мотиви за българския и европейския пазар, Канада, Австралия, Обединените Арабски Емирства и други, съгласно всички технически и естетически изисквания, както и по изисквания на клиента.

 

Услуги

 

Компанията разполага с богат опит е сферата си на дейност. Това дава самочувствието на специалисти, които могат да се справят с ремонта на всякакви видове ел. двигатели, трансформатори, нагреватели, кухненско оборудване и хладилна техника. Екипът от инженери и ел. техници са в състояние да изпълнят в неговата цялост ел. проекта на Вашия хотел, производствена база, магазин и др., включително и монтажа на подбраните от Вас осветителни тела.

 

Проектиране

 

Главната задача на проектантите на Габровски ООД е да осигурят ефективно, ергономично и естетически издържано осветление. Независимо от вида - интериорно, екстериорно или празнично – изграждането на осветление се нуждае от добър проект. Специалисти ще изчислят всички параметри и ще Ви предложат визуализация на завършения проект.

 

Контакти

Габровски ООД

Варна, ул. Цоньо Тодоров 10
070017776, 052609196
052609196