BGRegistar.com

Габровски ООД - Услуги и Проектиране

битово осветление варна, бутикови осветителни тела варна, габровски, габровски варна, габровски оод, габровски оод варна, дизайн на коледно осветление варна, дизайн на новогодишноо светление варна, оптимални светлинни решения, осветителни тела варна, препоръчана фирма за осветителни тела варна, проектиране на естетически издържано осветление, производител на луксозни абажури, производство и дизайн на коледно осветление, производство и дизайн на новогодишно осветление, професионално осветление варна, разнообразни решения за битово осветление, ремонт на всякакви видове ел двигатели, ремонт на кухненско оборудване и хладилна техника, светлинни украси варна, тела и абажури puralux, търговия със осветителни тела варна, фирма за проектиране на професионално осветление, фирма за ремонт на трансформатори, целогодишни светлинни украси варна

Услуги и Проектиране

Габровски ООД работи в областта на енергийно ефективно съвременно осветление. Предоставя услуги обхващащи всички основни направления в областта на осветлението:

 

Габровски ООД ВарнаИнтериорни проекти за публични сгради, хотели и ресторанти, индустриални обекти, домове.
Екстериорни проекти - фасадни решения, градска среда, паркове и градини. Ефектно осветление - архитектурно - фасадно осветление; празнични новогодишни и целогодишни светлинни украси.
Монтажна дейност - окабеляване на сгради, монтаж и настройка на захранващи и етажни ел.табла, силови и слаботокови ел. инсталации, монтаж на ел.апаратура и осветителна техника, изработка и монтаж на реклами, проектиране и монтаж на фасадно осветление, улично, парково, градинско осветление.

 

Габровски ООД ВарнаПроизводство на осветителни тела и абажури Puralux - марка на фирма Габровски ООД. Предлага идеи за оригинални дизайнерски осветителни тела. Някои от сериите абажури, са авторски разработки на художници. Бутиковите осветителни тела се изработват в различни варианти в съответствие с желанието на клиента. Размерите, цветната палитра, артистичните елементи, материалите - всичко може да бъде подбрано така, че да съответства, допълни и предаде уют на помещенията.

 

Габровски ООД - комплексната реализация на осветлението в мащабни обществени и бизнес обекти.

 

Извършва цялостно обзавеждане с осветителни тела на хотели, заведения, архитектурно-дизайнерско осветление на молове и други. Произвежда осветителни тела от текстил както за българския пазар, така и за износ в Полша, Австрия, Англия и други. Продуктите от текстил са под защитената марка Puralux - www.puralux.eu.

 

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2015 - Certificate № 03460-2017 от ORGANIZATION FOR TECHNICAL CONFORMITY, ISO 14001:2015 - Certificate № 05147/25.09.2017 и BS OHSAS 18001:2007 - Certificate № 04133/25.09.2017. От 2010 год. Габровски ООД е член на Камарата на Българските Строители.

 

От 2010 год. Габровски ООД съвместно с италианския си партньор IDOLIGHT изработва новогодишни и празнични мотиви за българския и европейския пазар, Канада, Австралия, Обединените Арабски Емирства и други, съгласно всички технически и естетически изисквания, както и по изисквания на клиента.

Услуги

Компанията разполага с богат опит е сферата си на дейност. Това дава самочувствието на специалисти, които могат да се справят с ремонта на всякакви видове ел. двигатели, трансформатори, нагреватели, кухненско оборудване и хладилна техника. Екипът от инженери и ел. техници са в състояние да изпълнят в неговата цялост ел. проекта на Вашия хотел, производствена база, магазин и др., включително и монтажа на подбраните от Вас осветителни тела.

Проектиране

Главната задача на проектантите на Габровски ООД е да осигурят ефективно, ергономично и естетически издържано осветление. Независимо от вида - интериорно, екстериорно или празнично – изграждането на осветление се нуждае от добър проект. Специалисти ще изчислят всички параметри и ще Ви предложат визуализация на завършения проект.

Контакти

ГАБРОВСКИ ООД

Варна, ул. Цоньо Тодоров 10
070017776, 052609196
052609196