BGRegistar.com

В И Д АВТО

Информация

В И Д АВТО

В&Д Авто е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Повече от двадесет години е оторизиран вносител на Бългаския пазар на висококачествени, oригинални резервни части.

 

През всички тези години В&Д Авто поддържа партньорски отношения с фирми - лидери, които произвеждат и предлагат резервни части, участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия.

 

В&Д Авто успя да популяризират и да направи достъпни за българския пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR, HEPU, BERU и други.


В&Д Авто се е наложила и утвърдила, поддържайки лидерската си позиция на пазара, предлагайки висококачествени продукти на цени съобразени с Българския пазар.

 

Фирмата разполага с централен склад в София и партньори в страната, които поддържат необходимите си наличности чрез ежедневни доставки.

 

SACHS спечели доверието на световната автомобилна индустрия, поради високото качество и надеждност на своите продукти. Продуктовата гама на SACHS включва съединителни комплекти и техните части - феродови и притискателни дискове, аксиални лагери и жила за съединители, амортисьори, противоударни тампони, прахоловители и други.

 

SACHS е основен и постоянен партньор на Ferrari във формула 1 от 1996 година, което е доказателство за световното равнище на продуктите на SACHS. Произвежданите от SACHS съединители и амортисьори са сред най - конкуретните продукти в света.


Много от корпоративни клиенти в България избраха В&Д Авто като лоялен и надежден партньор за поддържане на складови наличности от резервни части за техния автопарк.


Гарантирано високото качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане убедиха повечето от фирмите поддържащи самостоятелен автопарк да изберат В&Д Авто за техен доставчик и незаменим партньор.

 

Контакти

В И Д АВТО

София, кв. Кръстова Вада, ул. Д-р Борис Вълчев 20
028193939
028193925, 028193926