BGRegistar.com

Врънгови ООД

Информация

Врънгови ООД


 

Врънгови ООД  е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Бургас, ул. Китен № 26А.

 

Първоначално дейността е насочена към услуги за пясъкоструене - бластиране, дробеструене, прахово и безвъздушно боядисване, рециклиране на бутилки за битова газ.

 

През годините компанията разширява обема на своята дейностт, поддържайки партньорски отношения с фирми от България, Германия, Румъния и Англия.

 

Дружеството е сертифицирано по ISO и е специализирано в производството на голяма гама от компоненти за офис-мебели и метални конструкции: стелажи, палети, метални мебели, огради, парапети, покривни конструкции, билбордове, съдове под налягане и други.

 

Високото качество на предлаганите продукти, отговарят на европейските изисквания и стандарти.


Широко стъпила на пазара, Врънгови ООД се стреми да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Друга основна дейност е антикорозионна защита на резервоари и заводски съоръжения: бластиране, грундиране и полагане на антикорозионни защитни покрития.


Врънгови ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Притежава собствена база, разположена на площ от 7500 кв.м в град Бургас, кв. Ветрен. GPS координати 42.60 169,27.392 90.


По-голяма част от продукцията на компанията е предназначена за износ в Англия, Германия и други.


Врънгови ООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Врънгови ООД - стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.

 

Машини и оборудване

 

  • Бластиращи машини
  • Хидравлични и ексцентър преси
  • Компресори 5 куб.м, 10 куб.м, 20 куб.м
  • Съоръжения за прахово и безвъздушно боядисване
  • CNC машина за плазмено рязане
  • CNC абкант преса с усилие 60 тона
  • Универсални стругове и фрези
  • MIG и MAG заваръчни машини
  • Гилотини

Контакти

ВРЪНГОВИ ООД

Бургас, кв. Ветрен, ул. Китен 26А
056553464
056553465