BGRegistar.com

Врънгови ООД

антикорозионна защита на резервоари, безвъздушно боядисване на заводски съоръжения, безвъздушно боядисване на кораби, безвъздушно боядисване на метални конструкции, врънгови оод, врънгови оод бургас, изпълнение на системи за огнезащитни покрития, изработване на метални изделия и конструкции, изработка и монтаж на метални конструкции бургас, изработка и монтаж на покривни конструкции бургас, качествени металообработващи услуги бургас, качествено прахово и безвъздушно боядисване бургас, монтаж на сандвич панели бургас, монтаж на термопанели бургас, препоръчана фирма за антикорозионна защита бургас, препоръчана фирма за безвъздушно боядисване, препоръчана фирма за бластиране бургас, препоръчана фирма за дробеструене бургас, препоръчана фирма за метални конструкции бургас, препоръчана фирма за покривни конструкции бургас, препоръчана фирма за прахово боядисване, препоръчана фирма за пясъкоструене бургас, производство и поддръжка на съдове под налягане, производство на метални конструкции бургас, производство на офис контейнери бургас, производство на покривни конструкции бургас, пясъкоструене и бластиране бургас, разкрой на листова ламарина с cnc машина, рециклиране на бутилки за битова газ бургас, цялостна система за антикорозионна защита

Информация

Врънгови ООД


Врънгови ООД, Бургас - метални конструкции

 

Врънгови ООД  е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Бургас, ул. Китен № 26А.

 

Първоначално дейността е насочена към услуги за пясъкоструене - бластиране, дробеструене, прахово и безвъздушно боядисване, рециклиране на бутилки за битова газ.

 

През годините компанията разширява обема на своята дейност, поддържайки партньорски отношения с фирми от България, Германия, Румъния и Англия.

 

Дружеството е сертифицирано по ISO и е специализирано в производството на голяма гама от компоненти за офис-мебели и метални конструкции: стелажи, палети, метални мебели, огради, парапети, покривни конструкции, билбордове, съдове под налягане и други.

 

Високото качество на предлаганите продукти, отговарят на европейските изисквания и стандарти.


Широко стъпила на пазара, Врънгови ООД се стреми да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Друга основна дейност е антикорозионна защита на резервоари и заводски съоръжения: бластиране, грундиране и полагане на антикорозионни защитни покрития.


Врънгови ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаѝмно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на пазара като коректен и предпочитан партньор.


Притежава собствена база, разположена на площ от 7500 кв.м в град Бургас, кв. Ветрен. GPS координати 42.60 169,27.392 90.


По-голяма част от продукцията на компанията е предназначена за износ в Англия, Германия и други.


Врънгови ООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Богатият опит, трупан през годините и креативните решения са в основата фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Врънгови ООД - стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.

 

Машини и оборудване

 

  • Бластиращи машини
  • Хидравлични и ексцентър преси
  • Компресори 5 куб.м, 10 куб.м, 20 куб.м
  • Съоръжения за прахово и безвъздушно боядисване
  • CNC машина за плазмено рязане
  • CNC абкант преса с усилие 60 тона
  • Универсални стругове и фрези
  • MIG и MAG заваръчни машини
  • Гилотини

Контакти

ВРЪНГОВИ ООД

Бургас, кв. Ветрен, ул. Китен 26А
056553464
056553465