BGRegistar.com

ВОЛФ АД

Информация

ВОЛФ АД е българска компания със седалище град София. Специализирана в предоставянето на услуги, в областта на траснпорта и спедицията.

 

Компанията предлага специализирани превози и логистика – за извънгабаритни товари в България и Европа.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Стреми се максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Дългогодишният опит и коректност правят фирмата просперираща. В компанията са заети висококвалифицирани специалисти с изявени умения и качества.

 

Услугите, които предоставя ВОЛФ АД, са с високо качество, целящи удовлетворението на клиента, за превоз на товари с нестандартно тегло, форма, дължина и ширина.

 

Модулите за превоз на извънгабаритни товари, които предлага Волф АД, разполагат с възможност за разтягане, за повдигане и свързване чрез голямо разнообразие от аксесоари – плоскости, греди и адаптори.

 

ВОЛФ АД - Превоз на извънгабаритни товари

 

ВОЛФ АД - Превоз на извънгабаритни товари 

 

ВОЛФ АД разполага със собствен автопарк, който се разширява непрекъснато, за да може пълният набор от услуги, предлагани от фирмата, да бъдат изпълнени на най-високо ниво. Предлагат се комплексни решения в превоза на извънгабаритни товари. Фирмата притежава собствени пилотни коли.

 

Компанията организира целия процес по осъществяване на транспорта при условия FOT-FOT, определя маршрута за преминаване с ГУП, организира комисии с ГУП, НЕК, КАТ и БДЖ.

 

Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани служители и специалисти. ВОЛФ АД извършва още укрепване на мостове, осигурява конвой за КАТ.

 

Фирмата внедрява и поддържа Интегрирана Система за управление на качеството, ОС и ЗБР, съответстваща на изискванията и международните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

 

Компанията работи за своите клиенти, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на ВОЛФ АД, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.

 

ВОЛФ АД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

ВОЛФ АД - превоз на извънгабаритни товори

 

ВОЛФ АД - превоз на извънгабаритни товори

 

Контакти

ВОЛФ АД

София, бул. Цариградско шосе № 48-50
029766082
029766089