BGRegistar.com

ВОЛФ АД

Информация

 

ВОЛФ АД е българска компания със седалище град София. Специализирана в предоставянето на услуги, в областта на траснпорта и спедицията.

 

Компанията предлага специализирани превози и логистика – за извънгабаритни товари в България и Европа.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Стреми се максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Дългогодишният опит и коректност правят фирмата просперираща. В компанията са заети висококвалифицирани специалисти с изявени умения и качества.

 

Услугите, които предоставя ВОЛФ АД, са с високо качество, целящи удовлетворението на клиента, за превоз на товари с нестандартно тегло, форма, дължина и ширина.

 

Модулите за превоз на извънгабаритни товари, които предлага Волф АД, разполагат с възможност за разтягане, за повдигане и свързване чрез голямо разнообразие от аксесоари – плоскости, греди и адаптори.

 

Превоз на извънгабаритни товари

 

Превоз на извънгабаритни товари 

 

ВОЛФ АД разполага със собствен автопарк, който се разширява непрекъснато, за да може пълният набор от услуги, предлагани от фирмата, да бъдат изпълнени на най-високо ниво. Предлагат се комплексни решения в превоза на извънгабаритни товари. Фирмата притежава собствени пилотни коли.

 

Компанията организира целия процес по осъществяване на транспорта при условия FOT-FOT, определя маршрута за преминаване с ГУП, организира комисии с ГУП, НЕК, КАТ и БДЖ.

 

Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани служители и специалисти. ВОЛФ АД извършва още укрепване на мостове, осигурява конвой за КАТ.

 

Фирмата внедрява и поддържа Интегрирана Система за управление на качеството, ОС и ЗБР, съответстваща на изискванията и международните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

 

Компанията работи за своите клиенти, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на ВОЛФ АД, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.

 

ВОЛФ АД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

волф ад

 

волф ад

 

Контакти

ВОЛФ АД

София, бул. Цариградско шосе № 48-50
029766082
029766089