BGRegistar.com

Волтекс ЕООД

Информация

Волтекс ЕООД

Волтекс ЕООД - производство и монтаж на железобетонни оградиВолтекс ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Хасково.

 

Една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителния бизнес, предлагаща иновации за качествени решения.


Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Специализирана с обхват на дейност изграждане на осветителни тела за обществени сгради и улично осветление, натрупала богат опит, наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Развивайки се през годините, компанията разширява дейността си, включвайки ново звено свързано с проектиране и изграждане на железобетонни огради по нова технология посредство вибриране на калъпи.

 

Разполага с екип от тесни специалисти, работни групи и строителна механизация, посредством които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни услуги.

 

Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Волтекс ЕООД e предпочитан партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Дружеството се представлява от г-жа Ани Кочева в качеството на Управител.

 

Контакти

Волтекс ЕООД

Хасково, бул. България 164
038662334
0888202280