BGRegistar.com

ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО ЕООД

Информация

ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО ЕООД

 

ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО е българска издателска компания със седалище град София.

 

Търговското дружество е 100 % държавна собственост, специализирано в полиграфическия бранш. Занимава се с издателска, предпечатна, печатна и книговезка дейност.


Развивайки дейността си, се стреми да предложи на своите клиенти услуги с високо качество, индивидуални решения и цялостна маркетингова стратегия.


С високото си качество в научно, методическо и полиграфическо отношение продукцията от издателски заглавия намира широк прием не само в страната, но и в много страни по света.

 

Издателството се стреми, посредством разпространението на отпечатаните произведения, да предостави на своите читатели полезни и интересни четива в различни области.


Екипът зает в издателстото е съставен от компетенти специалисти с богат опит - редактори, коректори, печатари, книговезци и други, готови да удовлетворят желанията на потребителите.


Посредством доброто качество, лоялност и коректност, ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО се е утвърдило като надежден партньор в областта на полиграфията.


Във фокуса на дейността му са включени:

 

  • Редакционно - издателска подготовка, дизайн, предпечатна подготовка и обработка на черно - бели и цветни илюстрации

 

  • Художествени проекти за корица и цялостно оформление

 

  • Разнообразен спектър от полиграфически продукти чрез офсетов печат - едноцветни и многоцветни, както и на ограничени по формат изделия (монохромни и пълноцветни), тиражирани на дигитални размножителни устройство

 

  • Довършителни и книговезки процеси, включващи - машинно сгъване, концево и телово шиене, термолепене, ламиниране, изработване на блокове и кочани формуляри, мека и твърда подвързия, опаковка.


Богатият набор от утвърдени заглавия на издателстовто, привличат вниманието не само на специалистите, но и на широката аудитория от потребители в България и на международния пазар.


През 2003 год. на ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО бе присъдена голямата награда " Бронзов лъв " на Асоциацията на българските книгоиздатели за най - добре издадените книги -Българските ордени и медали и Освобождението на България.

 


Издателската компания се представлява от г-н Пламен Стоянов, в качеството му на Управител.

 

ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО - Дълголетни традиции и доказан професионализъм!

 

Контакти

ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО ЕООД

София, ул. Иван Вазов 12
029873934
0882943976
029878092