BGRegistar.com

ВКМ - ГАЗ ООД

Информация

ВКМ - ГАЗ ООД

ВКМ - ГАЗ ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град Суворово, област Варна.

 

Обхватът на дейност включва търговия с петролни продукти, горива и смазочни материали.

 

ВКМ - ГАЗ поддържа търговски отношения с водещи производители и вносители на горива в страната, което позволява оптимални условия за доставка на горивата и конкурентни цени.


Бензиностанция ВКМ - ГАЗ, Суворово предлага висококачествени горива, отговарящи на най - новите европейски стандарти - дизел, бензин, масла, добавки за горива и масла, антифриз, течност за чистачките, резервни части, аксесоари и други.

 

С горивата предлагани в бензиностанция ВКМ - ГАЗ, клиентите получават допълнителна мощност за двигателя на техния автомобил, както и оптимален разход на гориво.

 

По - високото качество на горивото силно намалява вредното въздействие на отделените вредни емисии върху околната среда и не на последно място разходите за поддръжка на МПС.

 

Европейските стандарти за качество на горивата предлагани в бензиностанция ВКМ - ГАЗ напълно кореспондират и покриват тези норми.

 

В бензиностанцията се предлага богата гама от масла, подходящи за различни двигатели, работещи при различни условия. Продуктите отговарят на най - високите стандарти за качество.

 

ВКМ - ГАЗ - стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.


Управител - Гюлсевен Ахмедова.

Контакти

ВКМ - ГАЗ ООД

Суворово, ул. Хан Крум 3
051533363