BGRegistar.com

Ви Ди Мар ООД

борса ви ди мар варна, борса за висококачествени млечни продукти варна, борса за сирена и кашкавали варна, борса за търговия на едро варна, борсата за хранителни стоки варна, борсата за хранителни стоки ви ди мар, варива с марка вкусно, ви ди мар, ви ди мар оод, висококачествени сирена марка цар калоян, дистрибутор на млечни продукти варна, дистрибутор на скрита сила мъдрево, дистрибуция с хранителни продукти, захар с марка вкусно, краве сирене от чиста натурална закваска, наложила се хранителна борса във варна, препоръчан дистрибутор на сирена варна, препоръчана борса за хранителни стоки варна, препоръчана хранителна борса варна, производител на деликатесно сирене , сирена марка цар калоян, сирене с марка цар калоян, сирене собствена марка цар калоян, собствена марка сирене цар калоян, сол с марка вкусно, търговия и дистрибуция с хранителни продукти, търговия и дистрибуцията с храни варна, търговия с хранителни продукти, утвърдена борса за храни във варна, фирма дистрибутор на скрита сила мъдрево , фирма за търговия на едро варна, хранителна борса варна, хранителна борса ви ди мар, хранителна борса ви ди мар варна, хранителни продукти марка вкусно

Информация

Ви Ди Мар ООД - търговия и дистрибуция с хранителни продуктиВи Ди Мар ООД е съвременна, бързоразвиваща се компания, чиято дейност е насочена в областта на търговията и дистрибуцията с хранителни продукти.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Борсата за хранителни стоки в град Варна, предлага богато разнообразие на сирена, кашкавали, пакетажи на варива, сол захар, олио, подправки и други.

 

Ви Ди Мар е едина от водещите фирми, дистрибутор на висококачествени млечни продукти, включващи традиционни български сирена и кашкавали - добре познати и търсени, произведени от екологично чисти суровини и материали. Качеството им е най - важно за потребителите, за да могат да се насладят на млечни продукти, които са запазили вкуса на традиционното българско мляко известно в целия свят като едно от най - добрите.

 

Ви Ди Мар се стреми се да отстоява българската традиция по отношение на качеството и вкуса на бялото саламуреното сирене, което е емблематичен български продукт. Официален представител и дистрибутор на „Скрита сила“- Мъдрево, собственик на мандра в град Цар Калоян, която отговаря на всички стандарти, европейски норми и изисквания.


Предлага богата гама от сирена, поизведени от 100% краве мляко с гарантиран произход. Предлага и собствена марка сирене " Цар Калоян ".


За задоволяване на ценово ориентираните свои клиенти, мандрата произвежда деликатесно сирене от 100% чиста натурална закваска, което се предлага на изключително дстъпни цени.

 

Широко стъпила на българския пазар, Ви Ди Мар се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни в подготовката на неговата храна.


Предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от хранителни продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент. Разполага с цех за пакетиране на захар, сол и варива, които предлага под собствената марка " Вкусно ".


Ви Ди Мар ООД е фирма наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Ви Ди Мар ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Компанията се представлява от г-жа Гинка Калиманова в качеството на Управител.


Заповядайте, фирма Ви Ди Мар ООД работи за Вас, за да поднесе на Вашата трапеза най-качествените и винаги пресни хранителни продукти!

 

Контакти

Ви Ди Мар ООД

Варна, Западна промишлена зона до Метални конструкции и изделия
052511556
0899968555, 0897882770