BGRegistar.com

Витоша лифт 99

Информация

Витоша - лифт 99

Витоша - лифт 99

Витоша - лифт 99

 

Витоша лифт 99  е фирма със седалище град София.

 

Фирмата е създадена след близо десетгодишен стаж и професионално усъвършенстване, целяща да подобри качеството на работа и професионалния имидж сред своите клиентите.

 

Извършва абонаментна поддръжка, ремонт и преустройство на асансьорни уредби и подемници, реновиране на асансьорни кабини. Денонощна аварийна служба.


Витоша лифт 99 разполага с екип от квалифицирани механици, които реагират своевременно на възникали повреди, осигурявайки подръжка на асансьорни уредби в офиси, търговски обекти, фирми, организации и жилищни сгради.


Фирмата работи коректно и професионално, предлага усуги с високо качествено.


Витоша лифт 99 поддържа асансьори от всички български производители, извършва доставка и ремонт на резервни части. 

 

Член е на Асоциацията на асансьорните техници в София.


Витоша лифт 99  предлага следните услуги :

 

Реновиране на стари асансьорни кабини.


Обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорни уредби.


Ремонт на асансьорни уредби / с абонаментен договор и без абонаментен договор / с гаранционен срок от дванадесет до осемнадесет месеца.

 

Монтаж на устройства за контрол на достъпа / с чип /. 


Преустройство на стари асансьори и подемници - подменя повдигателни механизми, табла за управление, кабини, шахтни врати и други.


Доставка и монтаж на нови асансьорни уредби от български производители.


Витоша - лифт 99Денонощна аварийна служба.


Витоша Лифт 99 се стреми да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти, предлагайки им продукти и услуги с най - високо качество.

 

Фирмата се ръководи от максимата - че всяка сграда е индивидуална, всеки бизнес различен и всеки подход личен - затова е готова да проектира специално за Вас създаден асансьор, отговарящ изцяло на Вашите виждания, желания и потребности.

 

Контакти

ВИТОША ЛИФТ 99

София, ж.к. Лагера, бл. 36, Партер
029520800
0898652929