BGRegistar.com

ВИТА - Т ЕООД

Информация

ВИТА - Т ЕООД

Вита - Т ЕООД е хомеопатична аптека със седалище град София.

 

Фирмата развива своята дейност в областта на медицината.

 

В аптека Вита - Т се предлагат различни видове лекарствени продукти, включително и приготвяни по магистрална и фармакопейна рецептура, хомеопатични лекарства за клинична и класическа хомеопатия.

 

Предлагат се екстемпорални хомеопатични лекарства, екстемпорални форми - мехлеми, тинктури, хомеопатични комплекти за оказване на първа помощ и различна хомеопатична литература.

 

Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм. Хомеопатични лекарства се приготвят по строго определен научен метод и са световно признати за лекарствени средства.

 

Хомеопатията, често е наричана нежната медицина, защото тя действа изключително меко, без сътресения за организма, по посока на реакцията на самия организъм, а не срещу него и без да нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм.

 

Източници за приготвяне на хомеопатичните лекарства са главно растения, минерали, някои субстанции от животински произход, тъкани и химически субстанции, в това число и отрови.

 

Лекарствата обикновено се приемат под формата на малки бели гранули, единични прахчета и капки, които се поставят под езика. В определени случаи могат да се втриват по кожата на подходящи места.

 

Управител на аптеката е Теменужка Георгиева Сотирова.

 

Аптеката се намира на ул. Чаталджа № 13.

 

Работно време :

 

Понеделник - Петък  - от 9.00 до 19.00 часа

Събота  - от 9.00 до 14.00 часа

Неделя - почивен ден

 

 

Контакти

ВИТА - Т ЕООД

София, ул. Чаталджа 13
029445379
0887438903