BGRegistar.com

ВИТАЛБОКС ООД

Информация

ВИТАЛБОКС ООД

Виталбокс ООД е фирма със седалище град София.

 

Специализирана фирма, която предлага на своите клиенти продукти от сандвич панел с високо качество - контейнери, кабини, сглобяеми постройки, павилиони, магазини, охранителни кабини и будки, фургони, тоалетни за инвалиди и мобилни тоалетни, складови и други шатри с или без изолация, контейнери по ваш проект, мебели и обзавеждане, бидони и резервоари.

 

Фирмата предлага полиетиленови резервоари от 50 литра до 10 000 литра и Неръждаеми цистерни с различни форми и размери отговарящи на изискванията на клиентите.

 

Виталбокс ООД предлага мобилни контейнер постройки, които при необходимост, могат лесно да бъдат преместени или транспортирани. Подходящи за постоянно живеене, предпочитани за офиси, магазини и складове.

Виталбокс ООД - Бързи и практични решения с високо качество на най - добрите цени.

 

Фирмата предлага на своите клиенти разнообразни дизаинерски проекти, монтиране и демонтиране, организация на транспорта.

Американски къщи по проект и дизайн на клиента. Бързи, удобни и лесни решения за къщи, офиси, търговски обекти, ваканционни селища, бунгала, спални и столови за строителни обекти и други. Могат да се направят едноетажни, двуетажни къщи с различна квадратура. Негорими, Американски къщи с висока топло - шумо - изолация, бърз монтаж и демонтаж и устойчиви при земетресения.

 

Всички продукти, които предлага Виталбокс ООД отговарят на Европейските стандарти и притежават международен сертификат за качество и управление.

Успешният пласмент и разнообразната продуктова гама е осигурен от дългогодишния опит в съответния бранш на производителите, с които фирмата работи.

 

Посердством високото качество на предлаганите продукти и услуги Виталбокс ООД се е наложила и утвърдила, спечелила доверие и стабилните позиции на българския пазар, търсена и предпочитана, като коректен и лоялен партньор.

 

 

Контакти

ВИТАЛБОКС ООД

София, ж.к. Младост 4, Околовръстен път 269
0896444555, 0888222818