BGRegistar.com

ВИС ОРТ ЕООД

Информация

изграждане на системи за вентилация

 

 

Вис Орт ЕООД е фирма, започнала своята дейност, през 1997 година.


Дружеството е специализирано в изпълнението на отоплителни, вентилационни, климатични, електрически и ВиК инсталации и системи.


Вис Орт разполага със собствен цех за производство на въздуховоди, които влага в изграждането на изработваните инсталации.


Компанията разполага с автопарк, снабден с леки и лекотоварни автомобили. Разполага и със собствена складова база.


Служителите на фирмата подлежат и посещават, периодично, квалификационни и професионални обучения, целящи повишаването на тяхната квалификация и осъвременяване на познанията и уменията им, в областта на дейност.


Фирмата инвестира в техническото състояние на оборудването, което ползва. Екипът, зает във Вис Орт е квалифициран за работата с машините. Работи се по съвременен технологичен процес.


Основната част от екипа са майстори и специалисти от МИО-КЕЧ и МИУ-Софстрой.


Фирма Вис Орт ЕООД работи с внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008, от 2007 година.


Проведени са 3 надзорни одита от ТЮФ България, преминали успешно. Продуктите и услугите, предлагани от компанията са висококачествени и изпълнени с високо ниво на професионализъм.


Вис Орт притежава и сертификат HERMANN за изграждане на газови отоплителни системи и инсталации.


Планирането и управлението на качеството на работа, дава възможност да се реализира по-успешно, осигуряване на изискваното от клиента качество на всяка, предлагана услуга или продукт.

Контакти

ВИС ОРТ

София, кв. Орландовци, ул. ген. Коста Георгиев 4
024806691
0898534444