BGRegistar.com

ВИРТУОЗА ООД

Информация

ВИРТУОЗА ООД

Виртуоза ООД е основана през 1999 година със седалище град София.

 

През 2002 година осъществява първият внос на свободни диаманти в България. Оттогава поддържа партньорски отношения и си сътрудничество с най - голямата световна борса за скъпоценни камъни, намираща се в Антверпен.

 

През 2002 година собствениците на фирмата, присъстват на семинар в най - голямата аукционна къща във Франция - ETUDE TAJAN - Париж, където се запознава с методите на оценка и провеждане на аукционна дейност на антикварни бижута.

 

През 2003 година фирмата участва в конкурс за дизайн на бижу с диаманти, организиран от световния лидер за добив и обработка на диаманти - DE BEERS, а през 2004 година участва на международното изложение във Франкфурт на Майн - Амбиенте.

 

През 2007 година Виртуоза ООД участва в международен конкурс за изработка на бижу с таитянски перли TAHITIAN PEARL TROPHY, където печели първо място за дизайн на колие, за проекта - Фанфари и първо място за дизайн на обеци - Перкусии.

 

Ювелирна къща Виртуоза е създадена за да твори и въплъщава стремеж към съвършенство, което присъства не само в изящните линии на бижутата, но и в перфектно подбраните скъпоценни камъни, въздействащи с цвят, форма и обем, приказно допълващи цялостния дизайн.

 

Дизайн, който омайва с нежност и лекота на възприятието, който съчетава елегантност и дързост, без да наруши усещането за пълна хармония.

 

Виртуоза ООД твори съвършенни бижута, с прецизен вид, завладяваща форма и уникален блясък.

 

За да запази прекрасния си вид и за да продължи да Ви радва, Вашето бижу се нуждае от грижа и поддръжка по време на употребата му.

 

Виртуоза предлага следните възможности за следпродажбена грижа към Вашето бижу :


Ултразвуково почистване, което премахва всички наслоявания и замърсявания от полираните повърхности и скъпоценните камъни, като възстановява естествения им блясък.


Обновяване, което възвръща отново съвършения вид на Вашето бижу, като отстранява драскотини и наранявания в следствие на ежедневната употреба. Включва обработка, полиране и ултразвуково почистване.


Преоразмеряване - на пръстени, синджири, ланци и колиета. В магазина на Виртуоза ще получите съвет в зависимост от спецификата на всяко бижу.

 

Контакти

ВИРТУОЗА ООД

София, пл. Македония, ул. Бистрица 8
029867559
029867559