BGRegistar.com

ВИОЛИН 55

Информация

Виолин 55 стартира своята дейност през 1990 година. Компанията е заета в сферата на производството на мебели и обзавеждане за дома и офиса. Фирмата изпълнява индивидуални поръчки, а производството е предимно от масив.

 

 

Производството на Мебелна къща Ви дизайн е съобразено с тенденциите на пазара и желанията на клиентите. Постепенно производството на мебели е от материалите – ПДЧ, МДФ, алуминий, стъкло и такива с акрилно покритие.

 

 

Регионите, които обслужва компанията са градовете Самоков и София, но изпълнява поръчки и от цялата страна. Транспортът на мебелите е осигурен от фирмата. Мебели Ви Дизайн разполагат със собствена производствена база в град Самоков.

 

 


Обзавеждане, което изработва и предлага дружеството:

 

 

 

- Обзавеждане за Кухни


- Обзавеждане за Спални


- Обзавеждане за Детски стаи


- Обзавеждане за Хол


- Обзавеждане за Входни антрета


- Обзавеждане за Офиси

 

 

 

 

 

Фирмата изработва нестандартно обзавеждане по индивидуален проект, с високо качество на изделията и коректно отношение към клиента.

 

 

Сред услугите, които предлага ЕТ ВИОЛИН - 55 - ВИОЛИН ЙОЦОВ са вземане на размери, обсъждане с клинета на опции за позициониране на мебелите, ел. уредите и аксесоарите в помещението. Специалистите, заети във фирмата изготвят проекти с конфигурация, материали и цветова гама, съобразени с предпочитанията и бюджета на клиента. Фирмата предлага възможност за доставка на ел. уреди, мивки, батерии, матраци и други аксесоари, изготвя оферти със следните раздели: вложени материали, труд, доставка и монтаж, ел. уреди и други аксесоари. Служителите на фирмата дават ясни указания за разположение на ел. инсталацията, ВиК и други строителни дейности.

 

 


Материалите, които ползва компанията за изработването на мебелите са обособени по вид артикул. Вратите се изработват от ПДЧ, МДФ – гланцирани или матирани с различни орнаменти, акрилно покритие, МДФ рамки с пълнеж ПДЧ, комбинации от различни цветове, алуминий, стъкло.

 

 

Корпусната част на меблите се изработва от висококачествено ПДЧ, доставяно от различни немски, австрийски, италиански, гръцки и други фирми.

 


Кухненските плотове и ламинирани плоскости са на фирмите: Egger, Kaindl, Wodego, Duropal, Orma и други. Уредите за вграждане, които предлага компанията са с марките: Eurolux, Faber, Nardi, Lino, Taka, Gorenje, Siemens, Bosch, AEG, Elektrolux, Bompani и други, които се предлагат с отстъпка до 10%. Мивките и батериите са на фирмите: Teka, Blanko, Franke, Eurolux и др.с отстъпка до 10%. Матраците и аксесоарите за легла са на НАНИ.

 

 

Можете да се свържете с Мебелна къща Ви Дизайн и чрез страницата им във Фейсбук: www.facebook.com/violin.55.

 

 

"Мебели Ви Дизайн – Интериорни решения за Вашия дом!"

 

 

Контакти

ВИ ДИЗАЙН

Самоков, ул. Софийско шосе № 20
0888268406, 0899180976