BGRegistar.com

ВИМАРК АДВЪРТАЙЗИНГ ЕООД

Информация

Информация

Вимарк Адвъртайзинг ЕООД e основана през 2005 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на рекламата.

 

Вече осемнадесет години агенцията се грижи за делата на своите клиенти, като развива обществените връзки за максимално качество и удовлетворение на своите потребностите и партньори.

 

Фирмата строго спазва принципите на професионалната етика, прави всичко необходимо за интеграция в информационното пространство с необходимия респект и уважение към дейност, име и марка.

 

Вимарк Адвъртайзинг е не просто изпълнител, агенцията твори за своите клиенти.

 

PR агенция Вимарк Адвъртайзинг разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлично подготвени професионалисти с богат опит, които знаят, че PR може да променя човешки съдби, бизнес развитие и кариери.

 

Агенцията прилага индивидуален подход, като използва интелектуалните ресурси на своя екип. Голяма част от предлаганите услуги нямат установена цена. Оценката на сложността и обема на работата се установява в процеса на предварителните разговори.

 

За своите клиенти фирмата работи без почивен ден, на разположение е седем дни в седмицата.

 

PR агенцията се стреми посредстом своята работа, да утвърди град Бургас, за да достигне такова ниво, че да не му е нужен PR, за да се превърне в най - проспериращия град в Югоизточна Европа.


Вимарк Адвъртайзинг ЕООД предлага :


Разработка на цялоста PR - стратегия, включваща разработка на основни идейни линии, които са в основата на плана и клиента получава конкретен медиен план, препоръки за неговото реализиране и критериите за оценка контент - анализ, количествено - качествен анализ на документи, прессъобщения, пресконференции, брендинг.


Антикризисен PR - анализ на репутацията на клиента.


Личностен PR - формиране на имидж и първоначално ситуиране имиджмейкинг.


Корпоративен PR - oрганизация на корпоративни приеми и презентации, семинарни занятия и тренинги.


Специални проекти - възпитание на светски обноски, арт вкус, обучение в изкуството за водене на разговор.

 

Контакти

ВИМАРК АДВЪРТАЙЗИНГ ЕООД

Бургас, ул. Вардар 32
056810260