BGRegistar.com

Викредо ЕООД - Услуги

vikredo, боядисване на офиси магазини и други софия, бърз и качествен ремонт на офиси софия, бърз и качествен ремонт на покриви софия, бързо и качествено полагане на плочки софия, викредо, викредо еоод, викредо софия, изграждане на еднофамилни къщи, изграждане на електроинсталации софия, комплексната поддръжка на домове, луксозни и освежителни ремонти, мазана и битумна хидроизолация софия, наложил се строителен предприемач софия, преградни стени и тавани от гипсокартон софия, предпочитна строителна фирма софия, препоръчана строителна фирма софия, препоръчана фирма за обшивка на покриви софия, препоръчана фирма за хидроизолации софия, строителство на еднофамилни къщи и хотели, фирма за изработка на окачени тавани софия, фирма за поддръжка на домове и офиси, фирма за поддръжка на сгради софия, фирма за полагане на топлоизолация софия, фирма за строителство и ремонт в софия

Услуги

Викредо ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, е сред водещите компании на българския пазар.

 

Предлага разнообразна гама услуги:

 

Строителство на еднофамилни къщи и малки хотели - от основи до ключ, спазвайки всички нормативни и конструкционни изисквания. Фирмата не допуска компромис с качеството на строителните материали, влагани в строежите си, а също така с технологията при изграждането им. Множеството доволни клиенти са нашата най-добра реклама. Удовлетворението на инвеститорите ни показва и ни дава увереност да продължим да предлагаме все по-конкурентни и качествени услуги в областта на строителството.

 

Електроинсталации - проектиране и изграждане на нови електроинсталации; ремонт на стари електроинсталации; монтаж на дефектно-токови защити, изграждане на нови контактни и лампени излази; слаботокови инсталации.

 

Интериорни ремонти

 

Машинното безвъздушно боядисване - пълен спектър от бояджийски услуги, включително и оцветяване на интериорни и фасадни бои; нанасяне на всякакъв вид латекс, фасаген, грундове, дисперсионни, алкидни, акрилни бои, лакове, емайли, двукомпонентни, епоксидни бои, пожароустойчиви покрития.


Доста всеобхватен метод на приложение: боядисване и освежаване на къщи, апартаменти, жилищни входове; боядисване на индустриални обекти и метални конструкции.


Услугите на нашите специалисти включват професионални консултации при избора на материали.

 

  • Машинно боядисване с бял латекс на цена от 3,99 лв./м²
  • Машинно боядисване с цветен латекс (светла гама) на цена от 4,99 лв./м²
  • Отстъпките са валидни при минимално заявено количество от 100 кв.м. площ


Услуги с мини челен товарач бобкат, минибагер - изкопи, насипи, разчистване на терени, подравняване на терени, вертикална планировка и други.

 

Цена на машиносмяна, включваща и оператор на цена от 200 лв. за 8 часов работен ден.

 

Безплатен транспорт в рамките на гр. София при ангажимент от 3 дни.

 

Транспортни услуги - извозване на строителни отпадъци до регламентирано сметище; превоз на мебели, лично имущество, офис обзавеждане и офис консумативи; транспорт на техника, компютри, инструменти, апаратура и др.; превоз на строителни материали; изнасяне на стари мебели и вехтории от тавани и мазета.

 

Товаро-разтоварни услуги - за гр. София и областта.


Цени за автомобил с товароносимост до 1,5 тона: 25 лв. / час
Минимално таксуване - 2 часа.

 

Цени за автомобил с товароносимост до 4 тона: 50 - 70 лв. курс в София. За транспорт в страната цените се договарят.

 

Снегопочистване - почистване на сняг от улици, паркинги, тротоари.

 

Контакти

ВИКРЕДО ЕООД

София, ул. Добруджански край №33
029522878
0896689731, 0896689721
029522878