BGRegistar.com

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД

Информация

Информация

 

 

 

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД е дружество, учредено през 1989 г. със седалище град Троян, Индустриална зона, кв. Ливадето 35.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Произвежда и предлага хидравлични продукти, бутални и плунжерни хидравлични цилиндри и хидравлични маркучи с различни накрайници.

 

Изработотва по поръчка хидравлични цилиндри / бутало и бутален тип /, влагайки в производствения процес италиански материали и уплътнения.

 

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД годишно произвежда над 50 000 бутални и плунжерни хидравлични цилиндри, изработени по поръчка, предназначени както за вътрешния, така също и за външния пазар.

 

Утвърдила и наложила се компания, поддържаща партньорски отношения с италиански и български фирми, предоставяща хидравлични компоненти с най-доброто качество.

 

Произвежда хидравлични маркучи за високо налягане с различни накрайници.


ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД произвежда и предлага продукти, отговарящи на очакванията и изискванията на клиентите, по отношение на надеждност, качество и безопасност.

 

Във фирмата работи екип от компетенти и квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит в областта на хидравличните продукти.

 

Производственият процес отговаря на всички екологични и енергийни стандарти за опазване на околната среда.

 

Дружеството спазва максимата за иновации, развитие и лоялно партньорство.

 

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД се стреми да осигурява по - добро и цялостно обслужване на своите клиенти, да разширява и усъвършенства предлаганите продукти и услуги.

 

 

Контакти

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД

Троян, Индустриална зона, кв. Ливадето 35
067060407
0888694364, 0887976747
067060407