BGRegistar.com

Викард България ООД

Информация

Викард България ООД

 

Фирма „ВИКАРД БЪЛГАРИЯ“ ООД извършва производство и търговия с обзавеждане за баня. Проектираме и изработваме оборудване за баня / мебели, вани, паравани /, съобразено с всички съвременни изисквания за модерна, удобна и функционална баня.


„ 22 ГОДИНИ “ подкрепяме нашите клиенти, за нас те са специални и искрено вярваме, че те са нашият стимул за съвършенство при изпълнението и осъществяването на всичките им желания за ремонта, обзавеждането и декорирането на тяхната баня или мокро помещение.


Произвеждаме МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ, АКРИЛНИ ВАНИ И ПАРАВАНИ. На разположение на нашите клиенти са магазините ни в София и Варна, добре обученият ни персонал, както и много богата дистрибуторска мрежа в цяла България. В нашите магазини клиентите ни получават професионален съвет и индивидуално решение.


Изработваме цялостен проект за всяка баня и всеки изискан вкус. Във фирмата работят около 120 души, които са разпределени в производствените бази, офисите и в складовите ни бази в София, Русе и Варна.


Подкрепяме клиентите при осъществяването на интериорните им проекти, защото нашата най-висша цел е те да са доволни, а целите, които си поставя фирмата за развитието си, зависят от конкурентно способността й запазване на съществуващите и завоюване на нови пазари.


Те могат да бъдат осъществени с професионално изпълнение на задълженията на всяко работно място, с цел гарантиране на трайните интереси на потребителите към продуктите на VICARD BATHROOM DESIGN.


За постигане на тези цели ръководството на фирмата провежда активна и целенасочена работа за пазарно поведение и оптимизация на отношенията с доставчици и клиенти; на вътрешната структура и организация на работата в дружеството и на разширяване гамата от изделия, услуги и дистрибуторската си мрежа, скъсяване на работния процес, за достигане на продуктите в по - кратък срок до крайния потребител, но не за сметка на качеството.


Ние сме ориентирани към дългосрочна стратегия, а не към краткосрочен успех. Осигуряването на успешно бъдеще, икономическата и стратегическа независимост на фирмата са също толкова важни за нас, колкото и опазването на околната среда и съхраняването на природните ресурси за бъдещите поколения.


ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня"НИЕ ИСКАМЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ" с това мото VICARD BATHROOM DESIGN, промени представите за клиентски услуги.

 

Предлагаме на нашите клиенти радост и качество на живот, помагаме им изгодно, качествено и надеждно да реализират идеите за банята в дома си или в хотелското оборудване, като произвеждаме нашите мебели, вани и паравани в България с високо качество и на най-добра цена .

 


В нашите магазини клиентите получават: учтивост, консултация, гаранция за най - добра цена като производител, бързо обслужване, богато разнообразие от мебели, вани и паравани на склад, приятна атмосфера.

 

ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня

ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня

 

Качеството се определя от степента удовлетвореност на клиента от стоката или услугата, а не само от извършената продажба.


Качество на продукта означава: практичност, гаранция, продължителност, комфорт и сигурност, че сте закупили най – доброто, или това е стока, която отговаря на изискванията на потребителя и стандартите, и води до неговото очароване и лоялност.


VICARD BATHROOM DESIGN: мебели за баня, акрилни вани, паравани.


Сервиз: Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Сервизното обслужване се осъществява от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на ремонта и монтажа на санитарно оборудване.


Сервизната политика на фирмата се осъществява в няколко основни направления:

 

  • Транспорт – за улеснение на клиентите на фирмата, ние предлагаме транспорт в рамките на София и страната. Транспортната дейност се осъществява със собствени транспортни средства (микробуси и камиони).

 

  • Монтаж на предлаганите изделия – сглобяването и монтажа на изделията предлагани от фирмата се извършва от квалифицирани специалисти преминали обучение и притежаващи заверени сертификати за успешно завършен курс на обучение във фабрики на производители в Италия и Унгария. При заявена услуга „монтаж” от страна на клиента, извършването му се осъществява в най–кратки срокове.

 

  • Гаранционно обслужване – всички изделия /мебели, вани и паравани/ с марката „VICARD bathroom design” се предлагат с гаранционен срок. Гаранционното обслужване се осъществява независимо от това дали монтажът на изделието е извършен от фирмените специалисти.

 

  • Следгаранционен сервиз – едно от конкурентните предимства на нашата фирма е следгаранционното обслужване. За всички предлагани артикули се осигурява обезпеченост с резервни части за поддръжка, дори и след изтичане на гаранционния срок.

 

  • Информационно обслужване във връзка с монтажа и функционирането на изделието – ако клиентът желае да сглоби и монтира сам закупено изделие, екипът на фирмата е готов да помогне с консултации и насоки за безпроблемен монтаж и експлоатация на продукта.

Контакти

Викард България ООД

София, ул. Топлидол 9
0899917151