BGRegistar.com

Викард България ЕООД

vicard, акрилни вани от производител софия, акрилни вани с антибактериално покритие, български производител на акрилни вани, български производител на мебели за баня от пвц, викард българия, викард българия оод, висококачествени мебели за баня от производител, висококачествени хидромасажни вани от производител, висококачествени шкафове за баня от производител, мебели от висококачествени водоустойчиви материали, препоръчан производител на акрилни вани, препоръчан производител на вани, препоръчан производител на душ кабини, препоръчан производител на мебели за баня, препоръчан производител на преградни стени, препоръчан производител на стъклени паравани, препоръчан производител на хидромасажни вани, препоръчан производител на шкафове за баня, продажба на висококачествени вани за баня, продажба на висококачествени хидромасажни вани, продажба на висококачествени шкафове за баня, производител на акрилни вани софия, производител на обзавеждане за баня софия, производител на стъклени преградни стени софия, производство на висококачествени мебели за баня, производство на качествени шкафове за баня, производство на стъклени преградни стени софия, разнообразие от модели вани за баня, стъклени преградни стени от производител софия

Информация

Викард България ООД

 

Викард България  ЕООД извършва производство и търговия с обзавеждане за баня. Проектираме и изработваме оборудване за баня / мебели, вани, паравани /, съобразено с всички съвременни изисквания за модерна, удобна и функционална баня.


22 ГОДИНИ “ подкрепяме нашите клиенти, за нас те са специални и искрено вярваме, че те са нашият стимул за съвършенство при изпълнението и осъществяването на всичките им желания за ремонта, обзавеждането и декорирането на тяхната баня или мокро помещение.


Произвеждаме МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ, АКРИЛНИ ВАНИ И ПАРАВАНИ. На разположение на нашите клиенти са магазините ни в София и Варна, добре обученият ни персонал, както и много богата дистрибуторска мрежа в цяла България. В нашите магазини клиентите ни получават професионален съвет и индивидуално решение.


Изработваме цялостен проект за всяка баня и всеки изискан вкус. Във фирмата работят около 120 души, които са разпределени в производствените бази, офисите и в складовите ни бази в София, Русе и Варна.


Подкрепяме клиентите при осъществяването на интериорните им проекти, защото нашата най-висша цел е те да са доволни, а целите, които си поставя фирмата за развитието си, зависят от конкурентно способността й запазване на съществуващите и завоюване на нови пазари.


Те могат да бъдат осъществени с професионално изпълнение на задълженията на всяко работно място, с цел гарантиране на трайните интереси на потребителите към продуктите на VICARD BATHROOM DESIGN.


За постигане на тези цели ръководството на фирмата провежда активна и целенасочена работа за пазарно поведение и оптимизация на отношенията с доставчици и клиенти; на вътрешната структура и организация на работата в дружеството и на разширяване гамата от изделия, услуги и дистрибуторската си мрежа, скъсяване на работния процес, за достигане на продуктите в по - кратък срок до крайния потребител, но не за сметка на качеството.


Ние сме ориентирани към дългосрочна стратегия, а не към краткосрочен успех. Осигуряването на успешно бъдеще, икономическата и стратегическа независимост на фирмата са също толкова важни за нас, колкото и опазването на околната среда и съхраняването на природните ресурси за бъдещите поколения.


ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня"НИЕ ИСКАМЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ" с това мото VICARD BATHROOM DESIGN, промени представите за клиентски услуги.

 

Предлагаме на нашите клиенти радост и качество на живот, помагаме им изгодно, качествено и надеждно да реализират идеите за банята в дома си или в хотелското оборудване, като произвеждаме нашите мебели, вани и паравани в България с високо качество и на най-добра цена .

 


В нашите магазини клиентите получават: учтивост, консултация, гаранция за най - добра цена като производител, бързо обслужване, богато разнообразие от мебели, вани и паравани на склад, приятна атмосфера.

 

 

 

ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня

ВИКАРД БЪЛГАРИЯ ООД производство и търговия с обзавеждане за баня

 

Качеството се определя от степента удовлетвореност на клиента от стоката или услугата, а не само от извършената продажба.


Качество на продукта означава: практичност, гаранция, продължителност, комфорт и сигурност, че сте закупили най – доброто, или това е стока, която отговаря на изискванията на потребителя и стандартите, и води до неговото очароване и лоялност.


VICARD BATHROOM DESIGN: мебели за баня, акрилни вани, паравани.


Сервиз: Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз. Сервизното обслужване се осъществява от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на ремонта и монтажа на санитарно оборудване.


Сервизната политика на фирмата се осъществява в няколко основни направления:

 

  • Транспорт – за улеснение на клиентите на фирмата, ние предлагаме транспорт в рамките на София и страната. Транспортната дейност се осъществява със собствени транспортни средства (микробуси и камиони).

 

  • Монтаж на предлаганите изделия – сглобяването и монтажа на изделията предлагани от фирмата се извършва от квалифицирани специалисти преминали обучение и притежаващи заверени сертификати за успешно завършен курс на обучение във фабрики на производители в Италия и Унгария. При заявена услуга „монтаж” от страна на клиента, извършването му се осъществява в най–кратки срокове.

 

  • Гаранционно обслужване – всички изделия /мебели, вани и паравани/ с марката „VICARD bathroom design” се предлагат с гаранционен срок. Гаранционното обслужване се осъществява независимо от това дали монтажът на изделието е извършен от фирмените специалисти.

 

  • Следгаранционен сервиз – едно от конкурентните предимства на нашата фирма е следгаранционното обслужване. За всички предлагани артикули се осигурява обезпеченост с резервни части за поддръжка, дори и след изтичане на гаранционния срок.

 

  • Информационно обслужване във връзка с монтажа и функционирането на изделието – ако клиентът желае да сглоби и монтира сам закупено изделие, екипът на фирмата е готов да помогне с консултации и насоки за безпроблемен монтаж и експлоатация на продукта.

 

Контакти

Викард България ЕООД - Централен офис София

София, кв. Враждебна, местност Япаджа / стопански двор /
029454593, 029450612
0899917159

Викард България ЕООД - Шоурум София

София, кв. Борово, ул. Топли дол № 9 (до бул. България)
0899917151

Викард България ЕООД - Шоурум Варна

Варна, ул. Атанас Москов 3, Аква център, ет. 1
0899917150