BGRegistar.com

ВИЕЛДИ КОНСУЛТ ООД

Информация

ВИЕЛДИ КОНСУЛТ ООД

Счетоводна къща Виелди Консулт ООД е създадена през 1999 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на счетоводните услуги.

 

Счетоводната къща предлага счетоводни, финансови и данъчни консултации на физически и юридически лица от всички икономически сфери.

 

Предлага услуги, които да улеснят и подпомогнат клиентите във финансово - счетоводен аспект, като им предложат не само фундаментално счетоводство, а поемат отговорности, свързани с електронното банкиране, обявяване на отчети, фактуриране и много други.

 

Виелди Консулт ООД предлага пълно счетоводно обслужване, подаване на ддс декларации, изготвяне на годишни финансови отчети на български и на английски език, попълване на данъчни декларации, изготвяне и попълване на набор от документи за регистрация на фирма, консултиране в сферата на счетоводството и данъците. 

 

Натрупаният до момента богат опит дава възможност на фирмата, прилагайки своите знания и умения да Ви помогне в оптимизирането на ресурсите, имплементирането на системи за документооборот и управление на процесите във Вашата работа.

 

За целта Виелди Консулт ООД, работи за Вас и Ви предлага абонаментни и еднократни услуги, при необходимост от консултация, при пенсионирате или заверка на осигурителния Ви стаж, фирмата е на Ваше разположение.

 

Предлага да изготви всичко необходимо, вместо Вас, бързо и в удобно за Вас време. 

 

 

Контакти

ВИЕЛДИ КОНСУЛТ ООД

София, ж.к. Красно село бл. 183, ет. 12
029558122
0888601488, 0898492560