BGRegistar.com

Виахим ЕООД

български производител на чембер лента, виахим, виахим еоод, вносител на пп рет и текстилна чембер лента, директен вносител на опаковъчно хартиено тиксо, директен вносител на пп и рет чембер лента, директен вносител на текстилна чембер лента, продажба на макро перфорирано антифог целофан, продажба на опаковъчни машини софия, продажба на полипропиленово фолио божурище, продажба на стреч фолио в цялата страна, продажба на хартиено тиксо от производител, проивозводител на полиестерна рет чембер лента, производител на пликове и торби от хдпе лдпе пп, производител на пликове с цип от hdpe, производител на стреч фолио божурище, производство и продажба на полипропиленово фолио, производство на торби от рециклиран материал, производство на фолио от рециклиран материал, решения за опаковъчната индустрия, специални тикса от производител продажба, термосвиваемо фолио за машинно опаковане ldpe, термосвиваемо фолио за машинно опаковане лдпе, термосвиваемо фолио за ръчно опаковане ldpe, фолио и торби от рециклиран материал божурище

Информация

производство и търговия на полимерни опаковъчни материалиВиахим ЕООД е дружество, създадено през 2011 година от г-н Йордан Чавков, който е експерт с над 8 години опит в сферата на управлението на решения за опаковъчната промишленост. През годините на успешна работа фирмата разширява производствения си процес, както и броя на служителите, заети в дружеството.


Екипът на Виахим е съставен от експерти в областта на производството на опаковъчни материали от LDPE, LLDPE, PP и HDPE.


Продуктовата гама, която прозивежда Виахим, предлага решения за всеки бизнес, започвайки от термосвиваемо фолио, полиетиленови пликове и ръкави до опаковъчно тиксо и машини за опаковане.


Седалището на фирмата е разположено в град София, базата разполага с голям производствен капацитет. Виахим реализира бързо и рентабилно обслужване на своите клиенти от цялата страна.


Компанията е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти, развиващи дейността си в отраслите: Хранително-вкусова промишленост, Фармацевтична промишленост, Козметична промишленост, Потребителски опаковки, Строителство и Транспорт.


Част от артикулите, произвеждани и предлагани от Виахим, са: Различни видове фолио, Пликове, Чембер лента, Опаковъчни машини и много други.


Виахим ЕООД е специализиран производител и търговец на полимерни опаковъчни материали.

 

Контакти

Виахим ЕООД

Божурище, ул. Орел 1, до конна база Ген. Крум Лекарски
029346754
0884699377, 0889449937
029346754