BGRegistar.com

Виахим ЕООД

viahim, български производител на чембер лента, виахим, виахим божурище, виахим еоод, вносител на пп рет и текстилна чембер лента, директен вносител на опаковъчно хартиено тиксо, директен вносител на пп и рет чембер лента, директен вносител на текстилна чембер лента, продажба на макро перфорирано антифог целофан, продажба на опаковъчни машини софия, продажба на полипропиленово фолио божурище, продажба на стреч фолио в цялата страна, продажба на хартиено тиксо от производител, проивозводител на полиестерна рет чембер лента, производител на пликове и торби от хдпе лдпе пп, производител на пликове с цип от hdpe, производител на стреч фолио божурище, производство и продажба на полипропиленово фолио, производство на торби от рециклиран материал, производство на фолио от рециклиран материал, решения за опаковъчната индустрия, специални тикса от производител продажба, термосвиваемо фолио за машинно опаковане ldpe, термосвиваемо фолио за машинно опаковане лдпе, термосвиваемо фолио за ръчно опаковане ldpe, фолио и торби от рециклиран материал божурище

Информация

производство и търговия на полимерни опаковъчни материалиВиахим ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2011 година от г-н Йордан Чавков - експерт с над 8 години опит в сферата на управлението на решения за опаковъчната промишленост.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в производството и търговията на полимерни опаковъчни материали. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Виахим ЕООД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

През годините на успешна работа фирмата разширява производствения си процес, както и броя на служителите, заети в дружеството.


Екипът на Виахим е съставен от експерти в областта на производството на опаковъчни материали от LDPE, LLDPE, PP и HDPE. Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.


Продуктовата гама, която прозивежда Виахим, предлага решения за всеки бизнес, започвайки от термосвиваемо фолио, полиетиленови пликове и ръкави до опаковъчно тиксо и машини за опаковане.


Виахим - гъвкави решения за опакованеСедалището на фирмата е разположено в град София, базата разполага с голям производствен капацитет. Виахим реализира бързо и рентабилно обслужване на своите клиенти от цялата страна.


Компанията е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти, развиващи дейност в отраслите: хранително-вкусова, фармацевтична и козметична промишленост, потребителски опаковки,  строителство и транспорт.

 

Част от произвежданите и предлагани артикулите са: Различни видове фолио, Пликове, Чембер лента, Опаковъчни машини и много други.

 

Виахим ЕООД развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната. Радва се на доволни клиенти поради лоялността, точността и прецизността в своята работа.

 

Виахим ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни продукти са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

Контакти

ВИАХИМ ЕООД

Божурище, ул. Орел 1, до конна база Ген. Крум Лекарски
029346754
0884699377, 0889449937
029346754