BGRegistar.com

ВИАХИМ ЕООД

Информация

производство и търговия на полимерни опаковъчни материалиВИАХИМ ЕООД е дружество, създадено през 2011 година от г-н Йордан Чавков, който е експерт с над 8 години опит в сферата на управлението на решения за опаковъчната промишленост. През годините на успешна работа фирмата разширява производствения си процес, както и броя на служителите, заети в дружеството.


Екипът на ВИАХИМ е съставен от експерти в областта на производството на опаковъчни материали от LDPE, LLDPE, PP и HDPE.


Продуктовата гама, която прозивежда ВИАХИМ ЕООД, предлага решения за всеки бизнес, започвайки от термосвиваемо фолио, полиетиленови пликове и ръкави до опаковъчно тиксо и машини за опаковане.


Седалището на фирмата е разположено в град София, базата разполага с голям производствен капацитет. ВИАХИМ ЕООД реализира бързо и рентабилно обслужване на своите клиенти от цялата страна.


Компанията е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти, развиващи дейността си в отраслите: Хранително-вкусова промишленост, Фармацевтична промишленост, Козметична промишленост, Потребителски опаковки, Строителство и Транспорт.


Част от артикулите, произвеждани и предлагани от ВИАХИМ, са: Различни видове фолио, Пликове, Чембер лента, Опаковъчни машини и много други.


ВИАХИМ ЕООД е специализиран производител и търговец на полимерни опаковъчни материали.

 

Контакти

ВИАХИМ ЕООД

Божурище, ул. Орел 1, до конна база Ген. Крум Лекарски
029346754
0884699377, 0889449937
029346754