BGRegistar.com

ВИАНА ВИХРА МАНОЛОВА

Информация

ВИАНА ВИХРА МАНОЛОВА

Адрес: София, ул. Фритьоф Нансен 25 вх. А, ет. 2, ап. 14 Тел: 02 9 89 38 36 / 0887 76 34 35 Email: officeviana@yahoo.com URL: ВИАНА ВИХРА МАНОЛОВА

 
Фирма за езикови преводи “ВИАНА” е специализирана в извършване на езикови преводи от и на повече от 30 езика и легализация на всякакъв вид документи. Стремим се да осигурим надежни услуги, превод на документи на най-високо равнище и на конкурентни цени. Агенция за преводи Виана е една от водещите в своя бранш, като още от основаването си през 2002г. фирмата е оторизирана от Дирекция “Консулски отношения” на Министерство на Външните работи с договор № 482/95-00-150/, по силата на който извършва своята преводаческа дейност. ВИАНА работи с професионален екип от “заклети” преводачи, гарантиращ точност и качество на превода, без ограничения в съдържанието и терминологията на текста /технически, юридически,икономически, медицински и др./ и с максимална гъвкавост по отношение на сроковете за предаване на готовите текстове с преводи.
Посветена на целта да предоставя рентабилни и висококачествени езикови преводи Виана поддържа силна връзка със своите клиенти, като се стреми да предостави на всеки от тях уникално решение , съответстващо на техните нужди. Предлагаме следните услуги:
  • Писмени езикови преводи от/на Английски, Френски, Немски, Италиански, Испански, Руски, Гръцки, Турски, Румънски, Полски, Холандски, Словашки, Чешки, Словенски, Сръбски, Македонски, Хърватски, Украински, Унгарски, Португалски, Литовски, Арабски, Албански, Фински, Иврит ,Датски, Норвежки, Шведски, Фърси, Китайски, Корейски и Японски език.
  • Устни езикови преводи - Преводи при изповядване на сделки пред нотариуси, при семенари, конференции, бизнес преговори и други мероприятия.
  • Легализация и заверка на документи - Услугата ни по легализация обхваща заверка на документите в съответните министерства и легализация от Дирекция „Консулски отношения” на Министерство на външните работи.
По желание на клиента извършваме услуга и по нотариална заверка на документи. За Ваше улеснение, можем да изпратим документи в чужбина с избран от Вас куриер за международна доставка. Със своя професионален и голям екип от преводачи Ви гарантираме качествена услуга, прецизност и бързина, с които отговаряме на високите изисквания на нашите клиенти. Ние предоставяме висококачествени услуги на физически лица, голям брой компании, вариращи от малки фирми до големи корпорации.
Желаем успех на вашите начинания и ползотворно съвместно сътрудничество!
 

Контакти

ВИАНА ВИХРА МАНОЛОВА

София, ул. Фритьоф Нансен 25 вх. А, ет. 2, ап. 14
0029893836/0887763435