BGRegistar.com

ВЕТEРИНАРЕН ЦЕНТЪР УЛТРАВЕТ

Информация

ВЕТEРИНАРЕН ЦЕНТЪР УЛТРАВЕТ

Ветеринарен център Ултравет е водеща, съвременна клиника, разположена в централната част на град Варна.

 

Клиниката е специализирана за профилактиката и лечението на заболявания на домашни любимци - кучета, котки, птици и гризачи.

 

Разполага с уютна приемна, две манипулационни зали, кабинети, хирургия, дневен стационар и лаборатория.

 

Ветеринарна клиника Ултравет предлага лабораторна диагностика, ехограф, ултразвук и електрокардиографска апаратура за прецизна диагностика и последващото лечение на вашите любимци.

 

В лабораторията се извършва микроскопска дизагностика на кожни заболявания, изследвания на урина и пълни кръвни изследвания, изследване на фекалии, лабораторна диагностика на кръвни паразити, вагинални цитонамазки и други.

 

Екипа от висококвалифицирани специалисти, професионалисти с голям опит ще се погрижат своевременно и ще окажат нужната помощ на ващия любимец.

 

Лекарите в екипа на Ултравет - д-р Венцислав Тодоров - управител и д-р Жеко Жеков са членове на Българската ветеринарна съсловна организация.

 

Ултравет има и собствен магазин за зоо аксесоари и храни, където се предлага голямо разнообразие от стоки необходими за вашия домашен любимец.

 

Любезният и усмихнат персонал на магазина ще Ви помогне при нужда с компетентен съвет и полезна информация, относно всичко което се предлага за вашите любимци.

Контакти

ВЕТEРИНАРЕН ЦЕНТЪР УЛТРАВЕТ

Варна, ул. Константин Величков № 63
052635505