BGRegistar.com

ВЕСТОНИ ЕООД

Информация

ВЕСТОНИ ЕООД

Вестони ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Предлага цялостно обзавеждане по индивидуални проекти или от наличните мебели, посредством консултация от специалист, съобразяващ се с Вашите изисквания и желания.

 

Фирмата е официален представител на един от водещите производители на рустикална мека мебел - GM Italia.

 

Вестони ЕООД - италиански мебели от масивна дървесина, с изискан италиански дизайн.

 

Диваните предлагани от фирмата са сред най - доброто, което можете да намерите в София като комбинация между качество и цена.

 

Диваните са основно два вида - разтегателни и неразтегателни със стабилни конструкциии, изработени от масивно дърво. Гарантирано удобство с ортопедични матраци, чиято подматрачна основа е от дишащ плат. Лесно сваляемата тапицерия прави удобно поддържката на диваните и спестява средства за претапициране. Сгъваемите механизми са стабилни и изпълнени от стоманени мрежи.

 

Сред разтегателните дивани, които предлага Вестони са такива с плъзгащи се механизми и разгъваща се облегалка, която прави дивана - легло.

 

Ако търсите удобни разтегателни дивани, посетете шоурума в столичния квартал Гоце Делчев, където ще намерите и едни от най -добрите предложения за неразтегателни дивани. Тяхната конструкция също е от масивно дърво, а дамаската им се сваля лесно с цел почистване. Седалки са изпълнени от пенополиуретан, а облегалките имат пълнеж от силикон.

 

Заповядайте, ще намерите точно това, което търсите !

Контакти

ВЕСТОНИ ЕООД

София, кв. Мотописта, ул. Рикардо Ваккарини № 4
028691020, 028691021
0 028691022