BGRegistar.com

Весидон ООД

весидон оод, весидон оод велинград, весидон пазарджик, доставка на качествени резервни части, доставка на масла и филтри за строителна техника, доставка на резервни части за заден мост, доставка на резервни части за преден мост, доставка на резервни части за скоростна кутия, доставка на части за селскостопанска техника, доставка на части за строителна техника, качествени масла за селскостопанска техника, качествени резервни части за заден мост, качествени резервни части за преден мост, качествени резервни части за скоростна кутия, качествени филтри за селскостопанска техника, качествени филтри и масла за строителна техника, официален представител на carraro, официален представител на eurol, официален представител на fdc, официален представител на hifi filter, официален представител на interpart, продажба на масла за селскостопанска техника, продажба на масла за строителна техника, продажба на резервни части за заден мост, продажба на резервни части за кормилно управление, продажба на резервни части за преден мост, продажба на резервни части за строителни машини, продажба на резервни части за трактори, продажба на филтри за селскостопанска техника, продажба на филтри за строителна техника

Информация

ВЕСИДОН

Весидон Пазарджик

Весидон ООД e Българо - Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника.

 

Стратира дейността си през 2008 година, като вносител на резервни части за строителна и селскостопанска техника, предлагайки висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени.

 

Весидон ООД е официален представител и партньор на CARRARO, SPAREX, EUROL, INTERPART, FDC, HIFI


Разполага с голям асортимент от части, гарантирана бърза доставка до своите клиенти.

 

Чрез разбиране на нуждите на клиентите и изградените добри отношения с доставчиците, Весидон ООД се стреми към непрекъснато развиване и подобряване на бизнеса с цел по - качественото обслужване на настоящите и бъдещи клиенти на дружеството.

 

Компанията предлага висококачествени продукти от световни и утвърдени на пазара доставчици: JCB, CASE, CAT, NEW HOLLAND, KOMATSU, JOHN DEERE, HIDROMEK, DEUTZ, O&K, MASSEY, FERGUSON, MATBRO, MANITOU и много други.

 

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

 

Весидон ООД е вносител на резервни части за строителна и селскостопанска техника, предлагайки висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени.

 

Предлага на българския пазар :

 

Резервни части за строителни машини

 

 • Резервни части за двигателя - бутала, сегменти, лагери, гарнитури - индивидуални и комплекти, всичко необходимо за основен ремонт на вашия двигател.
 • Резервни части за трансмисията - съединители, предавателни кутии, междиннисъединения и кардани, предавки и задвижващи мостове.
 • Ходова система - Преден мост.
 • Резервни части за Заден мост - скорости, лагери, главини и гарнитури.
 • Резервни части за кормилно управление - кормилен механизъм и хидравлични усилватели.
 • Хидравлика - помпи, гарнитури, бутала, лагери, маркучи, цилиндри и всичко необходимо за ремонт на хидравлична система.
 • Износващи се елементи - Кофи, зъби и други.
 • Огледала, мигачи, светлини, предни капаци, кабели, врати и стъкла за кабината, дръжки и други.

 

Резервни части за трактори

 

 • Резервни части за кормилно управление - кормилен механизъм и кормилен усилвател.
 • Резервни части за заден мост - скорости, лагери, главини, гарнитури.
 • Хидравлика - помпи, гарнитури, бутала, лагери, маркучи, цилиндри и всичко необходимо за ремонт на хидравлична система. 
 • Огледала, мигачи, светлини, предни капаци, кабели, врати и стъкла за кабината, дръжки и други.

 

 

 

Контакти

Весидон ООД

Пазарджик, ул. Искра 3
034990333
0887430619, 0882424532