BGRegistar.com

ВЕРНИЛАК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

Вернилак е гръцко дружество, създадено през 1960 година.Фирмата е специализирана в производството на висококачествени лакови покрития, бои и други, предназначени за мебелопроизводството.

 

Вернилак Гърция разполага с модерен и съвременен завод, оборудван с висококачествени съоръжения. Дружеството работи в 4 географски региона на Гърция.


Вернилак е един от най-големите производители на бои и лакове в Гърция. Търговската марка се идентифицира с високо качество на продуктите.


ВернилакВернилак България ЕООД е дъщерна фирма на Вернилак, Гърция.


Българското дружество развива дейността си съобразно изискванията на гръцката компания.


Вернилак България произвежда и търгува с лакове, бои, байцове, грундове и други, специализирани продукти за обработка на дървени и метални повърхности.


Вернилак България поддрържа складови наличности от богата гама строителни бои, латекс за вътрешна и външна употреба.


Компанията предлага оцветяване на покритията на място по каталог, съдържащ повече от 1000 цвята. Фирмата работи успешно с редица мебелни и строителни фирми, предлагайки им цялостно обслужване – осигуряване на стоки и услуги, логистика и кредитиране.


Вернилак работи за опазване на околната среда. Целата на дружеството е производство на висококачествени продукти, които не вредят на човека и околната среда. Продукти, осигуряващи оптималното решение цена-качество.

Контакти

ВЕРНИЛАК БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, бул. Илиянци 12
029203053
029203062