BGRegistar.com

Верига ресторанти Виктория

victoria, безплатна доставка на пици банско, богато и разнообразно меню от италианска кухня , верига ресторанти в софия, верига ресторанти виктория, верига ресторанти виктория софия, верига ресторанти с вкусни специалитети софия, верига ресторанти с екологични ястия софия, виктория, вкусни супи, заведения от верига виктория в софия, най вкусните пици в софия, невероятни салати, песторант виктория боровец, пицария с богато меню, превъзходни пици, предпочитан хубав ресторант в банско, предпочитан хубав ресторант в боровец, предпочитан хубав ресторант в пловдив, предпочитан хубав ресторант в софия, предпочитана верига ресторанти софия, препорчана верига ресторанти пловдив, препорчана верига ресторанти софия, препоръчан хубав ресторант в пловдив, препоръчан хубав ресторант в софия, разнообрани предястия, ресторант villa victoria ловен парк, ресторант виктория банско, ресторант виктория пловдив, ресторант виктория софия, фантастични десерти, ястия и специалитети на приемливи цени

Информация

Верига ресторанти Виктория

Верига ресторанти ВикторияArt - 2000 ООД е българска компания, учредена през 1999 година със седалище град София.

 

Собственик е на верига ресторанти Виктория.

 

Верига Виктория разполага с ресторанти в столицата и градовете Пловдив, Банско и Боровец.

 

Менюто във всички заведения от верига Виктория е изготвено така, че да удовлетвори вкусовите предпочитания на всеки клиент, предоставяйки избор от традиционни италиански пици и пасти, любими на всички.

 

Верига ресторанти Виктория предлагат на своите клиенти, които желаят да останат вкъщи или да не излизат от офиса, безплатна доставка на пица и голямо разнообразие от вкусни ястия.

 

Виктория доставят най - вкусните пици до всяка точка на София, Пловдив, Боровец и Банско безплатно.

 

Едва ли има софиянец, който да не е похапвал с истинско удоволствие в някое от заведенията на веригата от ресторанти Виктория.

 

Разбира се, всеки има своето любимо място, където се среща с колеги, приятели и бизнес партньори. Всички заведения от веригата се намират на удобни места.

 

Менюто, е изключително богато, включващо невероятни салати, превъзходни пици, вкусни супи, разнообрани предястия, свински ребърца, картофи, печени на жар, фантастични десерти - палачинки с мед, тирамису, италианска домашна торта и много други вкусотии.

 

Верига ресторанти Виктория предлагат комфорт и уют, съчетани с разнообрани вкусни ястия и специалитети на приемливи цени.


За петнадесетия си рожден ден Виктория откри новото си заведение на ул. Черковна 75 в столицата. Новият ресторант е с красива градина, с много цветя и зеленина, истински оазис в големия град, изискан стил, детски кът, модерна кухня, съчетаваща в себе си най - доброто от българската, средиземноморската и европейската кухня.

 

В един от най-прекрасните паркове в столицата, отвори врати и поредния ресторант от веригата - ресторант Villa Victoria, Ловен парк. С уникален интериор и уют ресторантът е подходящо място за семейно или приятелско събиране, за провеждане на бизнес обяд или вечеря.

 

Менюто навсякъде е унифицирано, но въпреки това има разлика. И тя идва от майсторите - топ готвачи, известни имена в бранша.

 

Всеки ресторант от група Виктория има своя облик в общата концепция, всичко, зависи от майстор - готвача.

 

Всеки клиент намира по нещо за себе си - от голямото разнообразие от европейска и Верига ресторанти Викторияиталианска пици, паста, всякакъв вид меса, скара, типични български специалитети, сачове, торти и десерти - собствено производство.

 

Верига ресторанти Виктория - подходящо място за среща с колеги, приятели и бизнес партньори.

 

Всички заведения от веригата се намират на удобни места, така че от където и да си поръчате, ще получите топла пица. От ресторанти Виктория можете да поръчате всичко от изключително богатото меню.

 

Контакти

ТУНЕЛА

София, бул. България 118
0882108070