BGRegistar.com

Вентилационна и отоплителна техника - Атаро Клима ЕООД

Информация

Вентилационна и отоплителна техника - Атаро Клима ЕООД

 

Атаро Клима ЕООД е българска компания, учредена през 1990 година със седалище град Пловдив.

 

Носител на златен медал от Международен Технически Панаир през 1997 година.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, лидер в изграждането на обекти в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Сертифицирана по ISO 9001.


Обхватът на дейност включва проектиране, производство на елементи и цялостно изграждане на отоплителни, вентилационни и климатизационни инсталации, гаранционно и извънгаранционно обслужване.


Атаро Клима ЕООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Работи с доставчици, гарантиращи най - високо качество на влаганите материали и респективно - на крайния продукт.

 

Партньори на Атаро Клима са DAIKIN - Япония , AERMEC - Италия, DEC INTERNATIONAL - Холандия.


Използват се иновационни технологии за производството на високотехнологични артикули и уникални продукти, безвредни за околната среда. Атаро Клима ЕООД има патентовани и подлежащи на патентоване изделия.


Производствените и монтажните дейности са подсигурени с най - модерно оборудване от SPIRO SA - Швейцария, FIRMAC - Великобритания и DRESSOHN - Швейцария.


Атаро Клима ЕООД е коректен партньор при реализацията на всеки един проект, гарантиращ съдействие по време на целия процес от фаза проучване и проектиране до окончателна реализация и пускане в експлоатация на обекта.

 

Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение.

 

Благодарение на големия автопарк, компанията гарантира експедитивност и гъвкавост на своята работа.

 

Атаро Клима ЕООД се е наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име.

 

Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като лидер в бранша, като коректен и предпочитан партньор за работа.

 

 

 

 

Контакти

Вентилационна и отоплителна техника - Атаро Клима ЕООД

Пловдив, ул. Васил Левски 272
032906906, 032906910
0888620727