BGRegistar.com

Венити ООД

3d флакон писалка, veniti, veniti ltd, аксесоари за нокти достъпни цени, венити, венити оод, верига парфюмерии пловдив, внос на качествени козметични продукти, внос на качествени парфюмерийни продукти, вносител на козметични продукти пловдив, вносител на марката ushas за българия, вносител на парфюмерийни продукти пловдив, вносител на разнообразни парфюмерийни продукти, голямо разнообразие от козметични продукти, дистрибутор на козметични продукти пловдив, дистрибутор на парфюмерийни продукти, дистрибутор на парфюмерийни продукти пловдив, дистрибутор на разнообразни козметични продукти, дистрибутор на разнообразни парфюмерийни продукти, козметика на едро пловдив, козметични продукти и аксесоари, козметични продукти на едро, парфюм писалка пловдив, парфюмерийни продукти на едро, парфюмерия в пловдив, парфюмерия в центъра на пловдив, парфюми на едро пловдив, препоръчайте парфюмерия в пловдив, препоръчана парфюмерия в пловдив, разнообразие от козметични аксесоари, разнообразие от наливни парфюми пловдив, разнообразни козметични продукти, тонизиращи продукти за лице, фирма вносител на качествени парфюми пловдив, фирма дистрибутор на козметика пловдив

Информация

Информация

Венити ООД, Пловдив - парфюмерия и козметика - внос и дистрибуция

 

Венити ООД е търговско дружество, учредена през 2005 година със седалище град Пловдив.

 

Модерна, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в производство, внос и дистрибуция на парфюмерийни и козметични продукти и козметични аксесоари.


Фирмата е оторизиран дистрибутор за България на едни от най-големите производители и вносители на парфюмерия и козметика.

 

Претижава база и склад на едро в град Пловдив, ул. Брезовско шосе № 147, ТЦ Тракия-2, склад 50, както и собствена верига магазини в града под тепетата.


Фирмата извършва доставки на място в цяла България.


Венити ООД има свои защитени и патентовани марки, една от които е VIP line. Вносител и притежател на марките Ushas и Tiverton за Бъгария. Също така фирмата е патентовала в 3D флакона наподобяващ писалка, който патент и дава правото единствено само тя да продава на територията на България така наречените парфюми писалка.

 

Широко стъпила на пазара, Венити ООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Венити ООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Всеки който иска да зарежда парфюмерийни и козметичи продукти на едро може да се свърже с нас на телефон: 032306106.

 

За нас ще е удоволствие да работим заедно.

 

 

Контакти

Венити ООД

Пловдив, ул. Брезовско шосе 147, склад №50
032306106
0888707543, 0884172399