BGRegistar.com

Венити ЕООД

Информация

Информация

Венити ЕООД Пловдив

 

Венити ЕООД е търговско дружество, учредена през 2005 година със седалище град Пловдив.

 

Модерна, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в производство, внос и дистрибуция на парфюмерийни и козметични продукти и козметични аксесоари.


Фирмата е оторизиран дистрибутор за България на едни от най-големите производители и вносители на парфюмерия и козметика.

 

Претижава база и склад на едро в град Пловдив, ул. Брезовско шосе № 147, ТЦ Тракия-2, склад 50, както и собствена верига магазини в града под тепетата.


Фирмата извършва доставки на място в цяла България.


Венити ЕООД има свои защитени и патентовани марки, една от които е VIP line. Вносител и притежател на марките Ushas и Tiverton за Бъгария. Също така фирмата е патентовала в 3D флакона наподобяващ писалка, който патент и дава правото единствено само тя да продава на територията на България така наречените парфюми писалка.

 

Широко стъпила на пазара, Венити ЕООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Венити ЕООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Всеки който иска да зарежда парфюмерийни и козметичи продукти на едро може да се свърже с нас на телефон: 032306106.

 

За нас ще е удоволствие да работим заедно.

 

 

Контакти

ВЕНИТИ ЕООД

Пловдив, ул. Брезовско шосе 147, склад №50
032306106
0888707543, 0884172399