BGRegistar.com

Веникс-БГ ЕООД

веникс бг еоод, веникс бг мърчаево, веникс бг софия, високо качествени добавки за преработка на месо, висококачествени овкусители за преработка на месо, висококачествени подправки за преработка на месо, водещ доставчик на овкусители и добавки, водещ доставчик на оцветители и консерванти, водещ доставчик на подправки за месопреработка, водещ доставчик на подправъчни смеси, дистрибутор на добавки за колбасарска преработка, дистрибутор на добавки за месна преработка, дистрибутор на добавки за месопреработка, дистрибутор на натурални подправки, дистрибутор на овкусители за месна преработка, дистрибутор на овкусители за месопреработка, дистрибутор на подправъчни смеси, дистрибуция на продукти марка van hees, овкусители за колбасарска преработка, оторизиран дилър на van hees за българия, оторизиран дилър на van hees за македония, официален представител на van hees за българия, официален представител на van hees за македония, препоръчан дистрибутор на добавки, препоръчан дистрибутор на консерванти, препоръчан дистрибутор на овкусители, препоръчан дистрибутор на оцветители, препоръчан дистрибутор на подправки, препоръчан дистрибутор на подправъчни смеси, фирма за дистрибуция на подправки софия, фирма за дистрибуция на подправъчни смеси

Информация

Информация

 

веникс представител на van heesВеникс - БГ ЕООД е водеща българска компания, занимаваща се с търговия и дистрибуция.

 

Официален представител на фирма VAN HEES GmbH за България и Македония.

 

Предлага богата гама от подправки, подправъчни смеси, овкусители и добавки за месна и колбасарска преработка, кетъринг и ресторантьорство.

 

Веникс - БГ се е наложила като модерна дистрибуторска компания, предоставяща на своите клиенти продукти с високо качество на достъпни цени, като се стреми непрекъснато да разширява асортимента от продукти.

 

Философията, която следва през годините, е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Веникс - БГ работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност, на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Екипът от компетентни специалисти работи непрекъснато върху задоволяването на нарастващите нужди, потребности и изисквания на потребителите.

 

Богатият опит, трупан през годините, и креативните решения са в основата Веникс - БГ да се наложи като лидер в своя бранш. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Компанията се представлява от г-жа Румяна Иванова-Белчинска в качеството на Управител.

 

Контакти

ВЕНИКС-БГ ЕООД

Мърчаево, София 1696, с. Мърчаево, месност Гьола
0898568809, 0899191346