BGRegistar.com

Веникс-БГ ЕООД

Информация

Информация

 

веникс представител на van heesВеникс - БГ ЕООД е водеща българска компания, занимаваща се с търговия и дистрибуция.

 

Официален представител на фирма Van Hees за България и Македония.

 

Предлага богата гама от подправки, подправъчни смеси, овкусители и добавки за месната и колбасарска преработка.

 

Веникс - БГ се е наложила като модерна дистрибуторска компания, предоставяща на своите клиенти продукти с високо качество на достъпни цени, като се стреми непрекъснато да разширява асортимента от продукти.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Веникс - БГ работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Екипът от компетенти специалисти, работи непрекъснато върху задоволяването на нарастващите нужди, потребности и изисквания на потребителите.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Веникс - БГ да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Компанията се представлява от г-жа Румяна Иванова-Белчинска в качеството на Управител.

 

Контакти

ВЕНИКС-БГ ЕООД

Мърчаево, месност Гьола
028320081
028312184