BGRegistar.com

Велпа ЕООД - Продукти

велпа еоод, велпа еоод каспичан, малосерийни опаковки от велпапе каспичан, опаковки от каширано велпапе каспичан, опаковки от производител каспичан, предпочитан производител н аопаковки каспичан, препоръчан производител на велпапе каспичан, препоръчан производител на опаковки каспичан, продажба на кутии от велпапе каспичан, производител на велпапе каспичан, производител на дву и трипластово велпапе, производител на каширано велпапе каспичан, производител на опаковки от велпапе каспичан, производител на опаковки от картон каспичан, производител на потребителски опаковки каспичан, производител на транспортни и щанцови опаковки, производство на двупластово и трипластово велпапе, производство на каширано велпапе, производство на кутии от велпапе каспичан, производство на опаковки от каширано велпапе, производство на транспортни опаковки от велпапе, транспортни и щанцови опаковки каспичан, транспортни опаковки от велпапе каспичан, шестцветен печат preprint руло руло

Продукти

Велпа ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, е сред водещите фирми на българския пазар.

 

Разполага с производствена база, квалифициран персонал с дългогодишен опит в производството на опаковки и отличен мениджърски екип.

 

За всеки отделен клиент се разработва дизайнерско предложение, съобразно предпочитанията и потребностите.

 

Екипът от висококвалифицирани и компетенти мениджъри, дизайнери и производствен персонал, допринасят за един напълно затворен гъвкав цикъл на производство.

 

Велпа ЕООД е специализирана в производството на:


ОПАКОВКИ ОТ КАРТОН


Произвежда опаковки от велпапе с профил на вълните Е и В, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие. Опаковките служат за транспорт и съхранение на различни видове хранителни продукти, перилни и почистващи препарати, стъклени изделия, метални изделия,обувки, текстил и други.

Транспортните опаковки от велпапе могат да бъдат без печат или с печат различни цветни изображения и конструкции, според изискванията на клиента.

 

КАШИРАНО ВЕЛПАПЕ


Произвежда опаковки от каширано велпапе, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие за хранително-вкусовата промишленост, стъкларската индустрия, обувната промишленост, текстилната и други.

Опаковки от каширано велпапе биват потребителски и транспортни, които се изпълняват с различни цветни изображения /печат/ и конструкции, според изискванията на клиента.

 

ТРАНСПОРТНИ ОПАКОВКИ


Произвежда опаковки от велпапе с профил на вълните Е и В, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие. Опаковките служат за транспорт и съхранение на различни видове хранителни продукти, перилни и почистващи препарати, стъклени изделия, метални изделия, обувки, текстил и други.

Транспортните опаковки от велпапе могат да бъдат без печат или с печат различни цветни изображения и конструкции, според изискванията на клиента.

 

Контакти

ВЕЛПА

Каспичан, ул. Мадарски конник 3
053276960, 053276961