BGRegistar.com

ВЕЛПА ЕООД - Продукти

Продукти

 

Велпа ЕООД е специализирана в производството на:


ОПАКОВКИ ОТ КАРТОН


Произвежда опаковки от велпапе с профил на вълните Е и В, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие. Опаковките служат за транспорт и съхранение на различни видове хранителни продукти, перилни и почистващи препарати, стъклени изделия, метални изделия,обувки, текстил и други.

Транспортните опаковки от велпапе могат да бъдат без печат или с печат различни цветни изображения и конструкции, според изискванията на клиента.

 

КАШИРАНО ВЕЛПАПЕ


Произвежда опаковки от каширано велпапе, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие за хранително-вкусовата промишленост, стъкларската индустрия, обувната промишленост, текстилната и други.

Опаковки от каширано велпапе биват потребителски и транспортни, които се изпълняват с различни цветни изображения /печат/ и конструкции, според изискванията на клиента.

 

ТРАНСПОРТНИ ОПАКОВКИ


Произвежда опаковки от велпапе с профил на вълните Е и В, в състава на което влизат крафтови и рециклирани хартии с бяло и кафяво покритие. Опаковките служат за транспорт и съхранение на различни видове хранителни продукти, перилни и почистващи препарати, стъклени изделия, метални изделия, обувки, текстил и други.

Транспортните опаковки от велпапе могат да бъдат без печат или с печат различни цветни изображения и конструкции, според изискванията на клиента.

 

Контакти

ВЕЛПА ЕООД

Каспичан, ул. Мадарски конник 3
053276960, 053276961