BGRegistar.com

Велпа ЕООД

велпа еоод, велпа еоод каспичан, малосерийни опаковки от велпапе каспичан, опаковки от каширано велпапе каспичан, опаковки от производител каспичан, предпочитан производител н аопаковки каспичан, препоръчан производител на велпапе каспичан, препоръчан производител на опаковки каспичан, продажба на кутии от велпапе каспичан, производител на велпапе каспичан, производител на дву и трипластово велпапе, производител на каширано велпапе каспичан, производител на опаковки от велпапе каспичан, производител на опаковки от картон каспичан, производител на потребителски опаковки каспичан, производител на транспортни и щанцови опаковки, производство на двупластово и трипластово велпапе, производство на каширано велпапе, производство на кутии от велпапе каспичан, производство на опаковки от каширано велпапе, производство на транспортни опаковки от велпапе, транспортни и щанцови опаковки каспичан, транспортни опаковки от велпапе каспичан, шестцветен печат preprint руло руло

Информация

ВЕЛПА

 

Велпа ЕООД е българска компания със седалище град Каспичан. Специализирана в производството на опаковки от картон.

 

Произвежда транспортни и щанцови опаковки, двупластово, трипластово и каширано велпапе.

 

Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите, обслужвайки ги максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

За кратко време, Велпа ЕООД се наложи и утвърди на българския пазар, посредством високото качество на предлаганите продукти.

 

Екипът, зает в компанията се състои от професионалисти, притежаващи необходимите опит и умения в сферата си на дейност.

 

Разполага със собствена база, оборудавна с нови, модерни машини и линии за многоцветен флексопечат и каширане върху дву и трипластно велпапе.

 

Производствената дейност е сертифицирана, съгласно стандартизационните документи за: качество на продукцията, на влаганите материали, за технологията на производство, за етикиране и контрол на качеството на всички етапи от производството.

 

Въведена е система за управление на качеството EN ISO 9001:2008.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

 

Благодарение на дългогодишният професионален опит в сферата на опъковъчната индустрия, Велпа се е наложила и утвърдила на българския пазар.

 

Името Велпа е синоним на високо качество за производство на богат набор от опаковки. Реализира иновационно производство, предлага гъвкави решения на своите клиентите, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с техните изисквания.

 

Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с нормативната уредба и пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти в цялата страна.

 

Ако търсите транспортни опаковки от картон или велпапе се свържете с Велпа ЕООД и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

 

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към своите клиенти, Велпа ЕООД се е наложила като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Контакти

ВЕЛПА

Каспичан, ул. Мадарски конник 3
053276960, 053276961