BGRegistar.com

ВЕЛЕС ООД - Гаранция

Гаранция

кожени изделия Petek„Petek продукти са направени само с най-добрите материали и са подложени чрез проверки на качеството в съответствие с ISO 9001 стандарти за качество. Дори и така, в малко вероятния случай на несъвършенствата на изработка и материали, в рамките на дванадесет месеца от покупката, Petek незабавно ще ремонтира или замени повредената част или елемент.


Ако повредата е поради нормално износване или просто инцидент,за отдел ремонти на Petek ще бъде удоволствие да се предостави разумна оферта за ремонт, когато е възможно.


 
С цел валидиране на гаранцията, гаранционният сертификат, предвиден с продукта трябва да бъде попълнен, подписан и подпечатан с доказателство за покупката от оторизиран търговец Petek.


 
Ремонтни работи ще бъдат завършени в кратък период от време и след това на продукта ще бъде върнат на оторизирания търговец на дребно, където се оставя за ремонт.


 
Petek не гарантира, счупване и повреда в резултат от неправилна употреба, злополука, щета авиокомпания, неправилно обслужване и промените извършени от неоторизиран сервиз. Моля, имайте предвид, че движещите се части, тъкани и кожа се износват след определен период от време, това се счита за нормално износване и не се покрива от гаранцията.


 
Стратегията на Petek и грижа за клиента е много проста, ние бихме искали да се радваме с нашия продукт и услугата, която получавате  от Petek. Вашият продукт с Гаранцията и е в сила в страните, където има оторизиран търговец на Petek.“

 

Контакти

ВЕЛЕС ООД

София, ул. Леге № 5
029801165
0898576925