BGRegistar.com

Вектор ООД - Продукти

vector bg, база вектор град троян, богата гама замазки мазилки латекс и грундове, вектор оод, вектор троян, водещ производител на лепила, грундове и фасаген, замазки и мазилки от производител, лидер в производството на лепила троян, препоръчан производител на разредители троян, препоръчан производител на хидроизолации, производител на бои за вътрешно боядисване, производител на грундове троян, производител на качествени лепила, производител на латекс, производител на латекс троян, производител на лепила за тапети троян, производител на лепило за пвц тръби и връзки, производител на полимерни мазилки троян, производител на полихлоропренови лепила, производител на полихлоропренови лепила троян, производител на строителни лепила троян, производител на хидроизолации троя, производство на замазки и мазилки, разнообразие от бои за външно боядисване, разнообразие от бои за вътрешно боядисване, разнообразие от видове латекс , специализирани лепила по заявка, специализирани лепила по заявка на клиента, строителни лепила от производител, фирма вектор град троян, фирма производител на лепила троян

Продукти

Вектор ООД

Вектор ООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени продукти:


Лепило за фаянс и теракот Каменит :

Висококачествено сухо лепило на база цимент и полимерни добавки - за теракота, фаянс, мрамор и други каменни облицовки. За лепене на керамични, фаянсови, мраморни и скални облицовки върху бетон, газобетон и циментопясъчни мазилки.. Работата с него е лесна и спорна, бързо приготвяне и 30 до 40 минути отворено време за работа. 


Лепило за строителството С 200 :

Лепилото е на база поливинилацетатна дисперсия и пълнители. Поливинилацетатно водоразтворимо лепило С 200 М е предназначено за строителството при шпакловки, за залепване на подови настилки, паркет и стенни покрития към бетонови, циментно-пясъчни, етернитови, гипсофазерни и дървени повърхности. Лепи хартия и картон.


Лепила за стиропор С 450, Каменит ЛС и Каменит ЛСФ :

Лепилата са предназначени за залепване на топлоизолационни системи за строителството, както и за рабицова мрежа към стиропора. Лепилата са с повишена якостна характеристика и пластичност. Имат много добра адхезия към стиропора и основата, пластични са и не се напукват.

 

Многофункционално лепило С 450 за залепване на топло и звукоизолационни материали (полистирол, корк), полимерни облицовки в помещения с повишена влажност, подови настилки с и без текстилна основа, теракот и фаянс.


Каменит ЛС - лепило за стиропор. За залепване на стиропор бетон, газобетон, тухли. Използва се и за лепене на армираща капронова мрежа върху стиропор.


Каменит ЛСФ - лепило с фибри за лепене на рабицова мрежа. За залепване на рабицова мрежа върху топлоизолация. Може да се използва и за лепене на стиропор, депрон, стиродур и минерална вата.


Лепило за газобетон Каменит ГБ :

На база цимент, много фин пясък и полимерни добавки които го правят много здраво и удобно за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета и изделия от порест бетон. Изключително добро качество на изключително ниска цена. Каменит ГБ е суха хомогенна смес, която се използва за зидане на газобетонови зидарийни тела и други от порести материали на база цимент, пясък, перлит и др.


Лепило за тапети КМЦ е разработенo специално за удобна и качествена работа при залепване на различните видове тапети. Характерното за него е, че се разтваря изключително бързо и изцяло във вода и залепването е много здраво.


Лепило за ПВЦ тръби и връзки ПВЦ - за залепване на ПВЦ тръби, връзки, профили и плоскости. За залепване на поливинилхлоридни тръби, връзки, профили и плоскости от твърдо PVC.

 

Полихлоропреново лепило Хелмевект  - за лепене на естествена кожа, гьон, монолитни ходила от гума, текстил, корк, дърво, подови и стенни покрития.


Водоразредими бои за вътрешно боядисване Латекс В и Коларит 1 :

Висококачествени вододисперсионни бои за вътрешно боядисване с повишена белота разработени с акрилатни дисперсии на Клариант - Германия и креда на Омиа - Австрия.

 

Латекс В - полимерна боя за вътрешно боядисване на стени и тавани в помещения и сгради с нормална влажност на въздуха, върху шпакловани повърхности, гладки мазилки, бетон, гипсофазер и покрития от вододисперсионни бои.


Коларит 1 - водоразредима полимерна боя за вътрешно боядисване на гипсови и хоросанови мазилки, рустика, зидарии и други.


Водоразредима боя за външно боядисване Фасаден импрегнатор В и Коларит 2 :

Базирани на устойчиви на ултравиолетови лъчения и преки атмосферни влияния водоразредими суровини и материали на водещи европейски фирми фасадните бои на фирмата са предпочитани от много строителни фирми у нас.

 

Фасаден импрегнатор В - водоразтворима полимерна боя за външно боядисване на циментови и вароциментови мазилки, елементи и изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон, азбестоцимент и др. Може да се използва и за вътрешно боядисване.

 

Коларит 2 - водоразредима полимерна боя за вътрешно боядисване на циментови и вароциментови мазилки, елементи и изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон, азбестоцимент и др. Може да се използва и за вътрешно боядисване.


Полимерна мазилка за стиропорни изолации и външни фасади водоустойчива Пластовект ПБ и Пластовект ПР :

Едно съвременно решение за вашата фасада. Устойчиви на слънчевото греене, прякото влияние на дъжд и сняг, мазилките са и изключително устойчиви на триене и механично износване. Чрез различните начини за нанасяне се постига уникалност и красота на фасадата на вашия дом.

 

Пластовект ПБ - хидрофобна полимерна финна мазилка за вътрешно и външно приложение. Изключителна здравина на триене и драскане.

 

Пластовект ПР - полимерна релефна мазилка за външно и вътрешно приложение. Устойчива на ултравиолетови лъчи, водоотблъскваща, дишаща, с висока износоустойчивост, може да се оцветява.


Хидроизолации за покриви, основи, външни стени и мазилки Хидролат Х3 , Хидросил и други :

Разработени на основа на висококачествени специални полимери и добавки гарантират сигурна и дълготрайна защита от влага, сняг, дъжд, капилярна влага и преки атмосферни влияния. Най доброто решение за овлажняване, теч и водни обеми.

 

Хидролат Х3, двукомпонентен - за хидроизолация на и срещу проникване на влага на хоризонтални повърхнини от бетон, покриви с асфалтово покритие, етернит, ламарина и други.


Хидросил - фасаден импрегнатор - за защита на фасадни стени от биещ дъжд. Импрегнира външни мазилки, видими тухли, керемиди, бетон, мраморни и каменни облицовки. Предотвратява отлагането на соли и плесени по стените.


Лепила за дърво / водоустойчиви / бързосвързващи С 300, С 320, за паркет С 250 и за фолиране на дървени плоскостис ПВЦ фолио С 400.

 

Водоразтворимо лепило С 300 - аз залепване на дървени детайли в бита и мебелната промишленост. Може да се използва за фурнир и дървени плоскости, за лепене на хартиени и текстилни стенни покрития, подови настилки и други порести материали.

 

Водоразтворимо лепило С 250 за лепене на паркет и дървени плоскости върху основа от бетон и изравнителни подови замазки.

 

Водоразредимо лепило С 400 за лепене на ПВЦ фолио върху дърво, за мебелната промишленост (за каширане на дървесни плоскости).


Лепила за етикети върху стъкло С 10 и върху полиетилен С 11.

 

Водоразредимо лепило С 10 за етикети върху стъкло, лепене на хартиени етикети върху стъклени повърхности.

 

Водоразтворимо лепило С 11 за хартия върху полиетилен, за лепене на хартиени етикети върху пластмасови опаковки и повърхности. Работи се при температура над 10°С.

 


Еповит - Пластик :

Пластична /пластелино подобна/ маса от епоксидна смола, втвърдител и подходящи пълнители, която след омесване се моделира и може да запълни различни пукнатини, отвори, шупли, да слепи разнородни материали или да укрепи и слепи счупени детайли. След 15 – 20 минути втвърдява, а след 24 часа има здравината на метал.


Полимерна боя за вътрешно боядисване Свежин, подходяща за сезонно освежаване на хотелски стаи, ресторанти, заведения и други такива подложени на активно замърсяване.


В допълнение към всичко това Вектор ООД е дистрибутор и на висококачествени силикони, пени, алкидни бои, разредители, оксидни бои, автобои и термоустойчиви спрейове, разполагаме с различни видове четки, валяци, маламашки, всичко необходимо за боядисването.

 

Контакти

Вектор ООД

Троян, Промишлена зона Троянско поле, база Вектор
067063037
0887525676