BGRegistar.com

Вектор ООД - Продукти

Продукти

Вектор ООД

Вектор ООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени продукти:


Лепило за фаянс и теракот Каменит :

Висококачествено сухо лепило на база цимент и полимерни добавки. Работата с него е лесна и спорна, бързо приготвяне и 30 до 40 минути отворено време за работа.


Лепило за строителството С 200 :

Лепилото е на база поливинилацетатна дисперсия и пълнители. Предназначено е главно за строителството за залепване на подови покрития и добавка към шпакловки и други материали.


Лепила за стиропор С 45, Каменит ЛС и Каменит ЛСФ :

Лепилата са предназначени за залепване на топлоизолационни системи за строителството, както и за рабицова мрежа към стиропора. Лепилата са с повишена якостна характеристика и пластичност. Имат много добра адхезия към стиропора и основата, пластични са и не се напукват.


Лепило за газобетон Каменит ГБ :

На база цимент, много фин пясък и полимерни добавки които го правят много здраво и удобно за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета и изделия от порест бетон. Изключително добро качество на изключително ниска цена.


Лепило за тапети КМЦ е разработенo специално за удобна и качествена работа при залепване на различните видове тапети. Характерното за него е, че се разтваря изключително бързо и изцяло във вода и залепването е много здраво.


Лепило за ПВЦ тръби и връзки ПВЦ - за залепване на изделия от твърдо ПВЦ.


Водоразредими бои за вътрешно боядисване Латекс В и Коларит 1 :

Висококачествени вододисперсионни бои за вътрешно боядисване с повишена белота разработени с акрилатни дисперсии на Клариант - Германия и креда на Омиа - Австрия.


Водоразредима боя за външно боядисване Фасаден импрегнатор В и Коларит 2 :

Базирани на устойчиви на ултравиолетови лъчения и преки атмосферни влияния водоразредими суровини и материали на водещи европейски фирми фасадните бои на фирмата са предпочитани от много строителни фирми у нас.


Полимерна мазилка за стиропорни изолации и външни фасади водоустойчива Пластовект ПБ и Пластовект ПР :

Едно съвременно решение за вашата фасада. Устойчиви на слънчевото греене, прякото влияние на дъжд и сняг, мазилките са и изключително устойчиви на триене и механично износване. Чрез различните начини за нанасяне се постига уникалност и красота на фасадата на вашия дом.


Хидроизолации за покриви, основи, външни стени и мазилки Хидролат Х3 , Хидросил и други :

Разработени на основа на висококачествени специални полимери и добавки гарантират сигурна и дълготрайна защита от влага, сняг, дъжд, капилярна влага и преки атмосферни влияния. Най доброто решение за овлажняване, теч и водни обеми.


Лепила за дърво / водоустойчиви / бързосвързващи С 300, С 320, за паркет С 250 и за фолиране на дървени плоскостис ПВЦ фолио С 400.


Лепила за етикети върху стъкло С 10 и върху полиетилен С 11.


През 2002 година фирма Вектор пусна в редовно производство и предлага на пазара висококачествена Силикатна боя за фасади на сгради, която е разработена на база естествени неорганични минерални суровини и добавки.


В редовно производство е и препарат за сваляне на стари бои и лакове ТОРНАДО. С помощта му бързо и лесно се отстраняват стари алкидни, блажни, латексови, автомобилни и лакови бои и покрития .


Еповит - Пластик :

Пластична /пластелино подобна/ маса от епоксидна смола, втвърдител и подходящи пълнители, която след омесване се моделира и може да запълни различни пукнатини, отвори, шупли, да слепи разнородни материали или да укрепи и слепи счупени детайли. След 15 – 20 минути втвърдява, а след 24 часа има здравината на метал.


Полимерна боя за вътрешно боядисване Свежин, подходяща за сезонно освежаване на хотелски стаи, ресторанти, заведения и други такива подложени на активно замърсяване .


В допълнение към всичко това Вектор ООД е дистрибутор и на висококачествени силикони, пени, алкидни бои, разредители, оксидни бои, автобои и термоустойчиви спрейове, разполагаме с различни видове четки, валяци, маламашки, всичко необходимо за боядисването.

 

Контакти

Вектор ООД

Троян, Промишлена зона, Троянско поле, база Вектор
067060599, 067060699
0887525676