BGRegistar.com

В.Великов - К.В ЕООД

Информация

Информация

В.Великов - К.В ЕООД Варна - бои и строителни материали

 

В.Великов - К.В ЕООД е утвърден и наложил се пазарен лидер в продажбата на строителни материали.

 

Развива дейност от 1993 год. със седалище град Варна, ул. Мир № 1.

 

Официален дистрибутор на всички продукти на Баумит България, Мегахим Русе, Боро Теракол София, Вебер Австрия, Крафт Гърция, Марисан и Колев Русе, Рьофикс, Оргахим Русе, Новол Полша, Хардекс Полша Адиколор италиански декоративни мазилки и други.

 

В.Великов - К.В ЕООД предлага богата продуктова гама от бои, лакове и строителни материали, задоволяващи изискванията и на най-претенциозните клиенти.

 

Продуктовата гама включва тониращи системи Хамелекон, Марисан, Боро, Крафт, Рьофикс, с които могат да бъдат тонирани вододисперсионни, алкидни и акрилатни бои, мазилки и лазурни лакове по различни цветови каталози, специално за Вас.

 

В складовата база на В.Великов - К.В се поддържат наличности от разнообразни артукули, за да се пести ценното време, пари и усилия на всеки клиент.


Екипът от отлично обучени специалисти, с опит в строителния бранш, са готови да помогнат с консултация при избора на най-подходящите материали, от които се нуждаете.

 

Ако търсите лоялен партньор, на когото да се доверите за бърза или експресна доставка, качествени продукти, безупречно обслужване, конкурентни цени и професионализъм в строителния сектор, Вашият избор е В.Великов - К.В ЕООД.

 

Формулата за успех на компанията е : " Нашият най-ценен актив са нашите клиенти и ние във В.Великов-КВ ЕООД винаги мислим за Вас! "

 

Контакти

В.Великов - К.В ЕООД

Варна, ул. Мир № 1
052301374, 052301596
0899940062