BGRegistar.com

Ва и Ми ООД

авторитетна строителна компания пловдив, ва и ми оод, ва и ми оод пловдив, главен изпълнител на строителни проекти пловдив, изграждане на сгради до ключ пловдив, изграждане на стоманобетонни конструкции пловдив, индустриално строителство пловдив, качествено изпълнение на довършителни работи, качествено строителство на търговски комплекси, коректен строителен изпълнител пловдив, коректен строителен предприемач пловдив, кофражни работи пловдив, лицензиран строителен предприемач пловдив, лицензирана строителна фирма пловдив, лоялен стоителен инвеститор пловдив, надеждна строителна компания пловдив, наложил се строителен инвеститор пловдив, предпочитана строителна фирма пловдив, препоръчана строителна компания пловдив, препоръчана строителна фирма пловдив, сгради до ключ с висококачествени материали, строителна фирма за промишлени и жилищни сгради, строително инвестиционна компания пловдив, строителство на сгради до ключ в срок, утвърден лидер в стоителството пловдив, утвърдил се строителен предприемач пловдив, фирма за грубо строителство пловдив, фирма за изграждане на административни сгради, цялостни решения в строителството на сгради, цялостни решения в строителството на хотели

Информация

Строителна компания Ва и Ми ООД Пловдив

 

Ва и Ми ООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания учредена през 2006 год. със седалище и адрес на управление град Пловдив.


Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Специализирана с обхват на дейност промишлено и гражданско строителство - изграждане на административни, промишлени и жилищни сгради, търговски комплекси и хотели. Проучване, консултиране и извършване на строително-монтажни работи, както и земни, кофражни и довършителни работи; груб строеж и стоманобетонни конструкции.


Извършва цялостно изграждане на сгради до ключ, работи по проекти и с материали предоставени от клиенти.


Разполага с екип от тесни специалисти, работни групи и строителна механизация, посредством които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни услуги.


Дейността на дружеството е сертифицирана, притежава сертификация по ISO 9001:2000; BS OHSAS 18001:2007; EN ISO 14001:2004.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Ва и Ми ООД e предпочитан партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Дружеството се представлява от г-н Мирослав Камберов в качеството на Управител.

 

Качество в работата

 Ва и Ми ООД - сторителна компания Пловдив

 

- Осигуряване приоритет на качеството в дейността на всички звена на Ва и Ми ООД.

 

- Качествено изпълнение на строително-монтажните работи и постигане на пълното им съответствие с изискванията на клиентите и нормативните изисквания към строителния процес.


- Постоянен стремеж за прилагане на най-новите материали и технологии в строителната практика.


- Оптимизиране на процесите във фирмата - за адекватност, целесъобразност и съответствие на регламентираните изисквания, на базата на непрекъснато усъвършенстване и развитие.


- Прилагане на изискванията за качество към продуктите и услугите, предоставяни от доставчици и подизпълнители на фирмата.

 

Контакти

Ва и Ми ООД

Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение 39, комплекс Елит, вх. В, ет. 2, ап. 2
032585766