BGRegistar.com

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД

Информация

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД

 

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД развива своята дейност в областта на услугите.

 

Фирмата извършва професионално почистване и ежедневно поддържане на чистотата в обществени и частни обекти.

 

Екипът от квалифицирани специалисти, използват професионална техника и почистващи препарати, стремейки се да предложат качествени услуги на европейско ниво.

 

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД е сертифицирана по Система за управление на качеството.

 

За запазване и утвърждаване на фирмения имидж на фирмата има издадено Свидетелство за марка - Vasilka от Патентното ведомство на Република България.

 

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД се среми да разширява обема на своята дейност и да увеличава броя на сключените дългосрочни договори със свои клиенти.

 

Фирмена цел е повишаване на качеството на предлаганите услуги, притежавайки по - голям пазарен дял и преодоляване на конкуренцията.

 

Фирмата разполага с професионална почистваща техника, с която извършва своята дейност, включваща ежедневна поддръжка и почистване на различни обекти и еднократни поръчки на клиенти. Професионалната техника е на фирмите Electrolux, Nilfisk Advance и Taski.

 

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД притежава собствен автомобилен парк, който използва за осъществяване на дейността си, състоящ се от лекотоварни автомобила Форд Транзит, Мерцедес Вито, Ситроен С 15 - пикап и други леки автомобили.

 

Извършва професионални почистващи услуги, работейки със собствени технически средства.

 

В соята работа използва почистващи препарати от фирмите Busil - Германия, Taski - Швейцария, Tana Werner & Mertz - Австрия. Фирмата осъществява собствен внос, използва и официалните представители за България на тези фирми, за снабдяване с почистващи препарати, за да осигури нормалния процес на своята работа.

 

Фирмата непрекъснато се стреми към повишаване на качеството и увеличаване на броя на предлаганите услуги. 

 

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД има изградена широка клиентска мрежа на територията на цялата страна.

 

Пазарът на услуги в България все повече се разраства и това налага управление на дейността по такъв начин, че фирмата да е в съответствие с променящите се икономически условия. 

 

 

Контакти

ВАСИЛКА СОФИЯ ЕООД

София, бул. Никола Петков 95 A
070018801